No More Jack

  (1)
  • Band   /   Oosterhout
  • #Hard Rock #Rock #Pop
  • Klinkt als Foo Fighters, Biffy Clyro
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar No More Jack

Check beschikbaarheid
No More Jack, Hard Rock, Rock, Pop band

Een buitenlandse tour, een aantal studiosessies, een videoclip en talloze energieke optredens: dit is No More Jack. Het begon allemaal in 2011 toen vier ambitieuze jonge heren uit Oosterhout besloten een band te vormen. Vlak na de formatie stond het eerste optreden al geplanned en er moest dus geschreven worden. Er was een klik en de vier companen dachter er hetzelfde over: No More Jack zou zorgen voor knallende nummers en daverende optredens.

Om dit doel te verwezenlijken schreef de band zich in voor PopSport, waar zij de eerste plaats in de regionale finale en de publieksprijs in de landelijke finale wonnen. Gemotiveerd door deze ervaring besloot No More Jack in 2013 een tandje bij te zetten door op tour te gaan door Engeland. Dit was een beleving die alle verwachtingen overtrof en nooit meer vergeten zal worden.

In 2014 werd de eerste EP ‘Flatliner’ opgenomen bij Within Temptation producer Stephen van Haestregt. Voor een van de nummers, Mr. A, is ook een videoclip opgenomen. Dit heeft voor zeer goede reacties, optredens en de Cultuurprijs Oosterhout 2015 gezorgd. Inmiddels is de band weer terug in de studio om met de opgedane ervaring een dubbelsingle op te nemen. Ook hiervoor zal een videoclip worden gemaakt.
Al het bovenstaande was echter niet gelukt zonder de vriendschap en de passie die de vier heren bindt. Samen doen ze ervaring op en verwezenlijken ze hun gezamelijke droom. Deze chemie heeft No More Jack gemaakt tot wat het nu is: een energieke band met vette nummers.

Muziek

Over Now (Single)

Reach (Flatliner EP)

Mr. A (Flatliner EP)

Reviews

Door op 06/05/2016

Was amazing! really cool guys, great vocals, allround awesome. 10/10 would hire again. listen to their you tube chancels and Spotify. If you like what you hear they play live the same quality. Also they are really chill guys

Contact

No More Jack, Hard Rock, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Thomas

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over No More Jack

No More Jack is een band uit Oosterhout. No More Jack speelt muziek in de genres Hard Rock, Pop & Rock. No More Jack heeft sinds de inschrijving op 14/12/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van No More Jack klinkt als: Foo Fighters, Biffy Clyro. Het repertoire van No More Jack bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: No More Jack krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

No More Jack hanteert een richtprijs van €150 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.