Coverband NO EXCUSE

  • Band   /   Barendrecht
  • #Blues #Rock #Coverband
  • Klinkt als Rolling Stones, Stevie Ray Vaughan, Red Hot Chili Peppers, ZZ Top, John Mayer, Herman Brood, Clapton, Gary Moore, U2,

Indicatie €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Coverband NO EXCUSE

Check beschikbaarheid
Coverband NO EXCUSE, Blues, Rock, Coverband band

NO EXCUSE is dé Blues-/Rock coverband uit Barendrecht, opgericht in oktober 2015.
Hun reportoir bestaat uit een mix van verrassende en zeer kritisch selecteerde covers, in een bedje van pittige NO EXCUSE-saus.
Een optreden bijwonen is dus niet alleen het onder de indruk raken van adembenemende gitaarsolo's (van Bob Straatman), de enorme strakke en spetterende drums (van Lex Schouten), het stuwende en solide baswerk (van Stephan den Ouden) en de gepassioneerde zang (van Ed Straatman), maar ook van de unieke keus aan uitgevoerde covers van o.a. grootheden als Stevie Ray Vaughan, Robben Ford, B.B. King, Gary Moore, ZZ Top, U2, John Mayer, Red Hot Chili Peppers, etc.
Door de interactie met het publiek wordt NO EXCUSE bij elk optreden al snel omarmd en zorgen zij voor een heerlijk sfeertje.
Grappig detail is dat de zanger en de lead-gitarist vader en zoon zijn. Het mag dus duidelijk zijn dat de blues & rock er met de paplepel is ingegoten!
Kortom; NO EXCUSE to refuse …!

Muziek

Saturday night - Herman Brood

Never be clever -Herman Brood

Little Wing - Stevie Ray Va...

Reviews

Boek Coverband NO EXCUSE en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Coverband NO EXCUSE, Blues, Rock, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ed

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Coverband NO EXCUSE

Coverband NO EXCUSE is een band uit Barendrecht. Coverband NO EXCUSE speelt muziek in de genres Blues, Rock & Coverband. Coverband NO EXCUSE heeft sinds de inschrijving op 16/07/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Coverband NO EXCUSE klinkt als: Rolling Stones, Stevie Ray Vaughan, Red Hot Chili Peppers, ZZ Top, John Mayer, Herman Brood, Clapton, Gary Moore, U2, . Het repertoire van Coverband NO EXCUSE bestaat uit alleen covers.

Coverband NO EXCUSE hanteert een richtprijs van €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.