Cerious

  • DJ   /   Eindhoven
  • #Techno #House
  • Klinkt als maceo plex

Indicatie €230 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Cerious

Check beschikbaarheid
Cerious, Techno, House dj

In het dagelijks leven ben ik media designer. Ik bouw apps, websites, licht- en geluidsystemen, AR, VR etc. Ik ben op mijn 7e begonnen met drumlessen en heb dit 9 jaar gedaan. Daarna ben ik meer de electronische kant van het muziekspectrum gaan opzoeken. Dit begon op een laptopje met virtualdj en vrij snel daarna een start gemaakt met DAW’s (o.a. Ableton en FL Studio). Hierna ben ik serieus aan de slag gegaan met het produceren van muziek. Dit deed ik met name in het genre future house, wat later voornamelijk (progressive) techno is geworden. Hiernaast heb ik mezelf piano aangeleerd, vooral klassieke stukken. Ik heb in de laatste 5 jaar ook veel apparatuur aangeschaft om mee te experimenteren en ben daardoor meer geïnspireerd geraakt door het live performen in de electronische scene (dus niet alleen maar plaatjes draaien). Ik werk nu met veel producten van Native Instruments, waaronder maschine en de bijbehorende midi synthesizer. Ik heb ook al enkele platen uitgebracht.

Reviews

Boek Cerious en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Cerious, Techno, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Niek

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Cerious

Cerious is een DJ uit Eindhoven. Cerious draait muziek in de stijlen Techno & House. Cerious heeft sinds de inschrijving op 02/09/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Cerious klinkt als: maceo plex. Het repertoire van Cerious bestaat uit covers en eigen werk.

Cerious hanteert een richtprijs van €230 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.