Nico zingt Hazes

  • Soloartiest   /   Ninove
  • #Tributeband
  • Klinkt als André Hazes

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Nico zingt Hazes

Check beschikbaarheid
Nico zingt Hazes, Tributeband soloartist

Op 28 mei 1973 werd in Ninove Nico Stevens geboren.
Een Oost Vlaamse stad waar hij tot op heden nog woont.
Al vanop heel jonge leeftijd waren twee dingen heel duidelijk voor Nico. Hij hield enorm van het Sinterklaasfeest, en hij was verzot van wrestling op TV .
Twee zaken die later een heel grote rol in zijn leven zouden gaan spelen.
Vastbesloten om ooit zelf worstelaar te worden begon Nico op zestienjarige leeftijd met powerlifting. Een sport die hem op het lijf geschreven was .
Zijn trainingen werden beloond en in 1999 zette hij uiteindelijk de stap naar de worstelring.
Al snel werd hij opgemerkt door internationale talentscouts, en het duurde niet lang voor Nico allure maakte in de Europese worstelwereld. Tussen 2000 en 2014 deed hij dan ook meer dan 500 wedstrijden op internationaal niveau. Nico was te zien in landen zoals Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Bulgarije, Italië, Spanje, Polen, Japan, het eiland Reunion , …
In 2011 werd Nico door de stad Ninove uitgeroepen tot sportman van het jaar, nadat hij in het Poolse Zawiercie europees kampioen werd.
In 2014 besloot Nico zijn leven als worstelaar op te geven en zich verder op zijn zangcarrière te richten.

Toen hij 22 jaar was trad hij voor het eerst in de rol van de Goedheilig man. Hij is als voorzitter de trekkende kracht van zijn vereniging, de Sint Nicolaasvrienden, en sindsdien neemt hij in de periode naar 6 december toe jaarlijkse rust om honderden kinderen gelukkig te maken.

Zijn liefde voor de muziek van André begon al heel jong. Als jonge knaap vrolijkte Nico familiefeestjes op door liedjes van zijn idool te playbacken.
Door zijn drukke leven in de sportwereld, moest Nico zijn kans om een concert van Hazes bij te wonen in de Amsterdam Arena opzijschuiven. Wel beloofde hij zijn vrienden dat hij het volgende groot optreden kost wat kost zou bijwonen. Door het plotse overlijden van André in 2004, was dit dus zijn begrafenis.
De eerste stap als imitator begon in feite op grappige wijze. Door het verliezen van een weddenschap in 2004 moest Nico als tegenprestatie een paar nummers van zijn idool zingen .
Meer en meer mensen raakten steeds verder overtuigd van het zangtalent van Nico, en begonnen hem dus steeds meer te vragen om op te treden op feestjes en evenementen. Niet altijd makkelijk te combineren als je weet dat Nico bijna ieder weekend in het buitenland verbleef voor de sport.
De laatste jaren besloot Nico om volop voor zijn zangcarrière te gaan, en hij is dan ook een veel gevraagde tribute artiest van André…

Muziek

nico zingt hazes

zeg maar niets meer

koud zonder jou

Reviews

Boek Nico zingt Hazes en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Nico zingt Hazes, Tributeband soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - erik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nico zingt Hazes

Nico zingt Hazes is een solo-artiest uit Ninove. Nico zingt Hazes maakt vooral muziek in de genres Tributeband. Nico zingt Hazes heeft sinds de inschrijving op 13/03/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nico zingt Hazes klinkt als: André Hazes. Het repertoire van Nico zingt Hazes bestaat uit alleen covers.

Nico zingt Hazes hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.