Nick Wijnand

  • DJ   /   Arnhem
  • #Allround #90s #Disco
  • Klinkt als Nick wordt gekenmerkt door zijn enthousiaste verschijning, gewaagde en diverse muziekkeuze en zijn onuitputbare energie in de DJ booth.

Indicatie €749

Stuur een persoonlijk bericht naar Nick Wijnand

Check beschikbaarheid
Nick Wijnand, Allround, 90s, Disco dj

Deze rasentertainer is met ruim 2 meter geen kleine jongen. Al op jonge leeftijd ontstond er een passie voor muziek, het mixen en editen van platen. Zijn performance is van begin tot eind een spannende set die het publiek meeneemt. Nick verrast je met knallende platen waardoor je nooit meer weg wil van de dansvloer. Powerhouse en een genot voor je oren! Sinds hij zijn leven volledig aan zijn passie heeft gewijd is er een unieke sound en performance ontstaan, treedt hij overal ter wereld op en werkt samen met grote artiesten.

Nick wordt gekenmerkt door zijn enthousiaste verschijning, gewaagde en diverse muziekkeuze en zijn onuitputbare energie in de DJ booth. Geen plaat is te gek, zolang het ritmisch en dansbaar blijft. Deze all-round stijl heeft hem residence in grote clubs bezorgd zoals the Matrixx en Club 22-24. Daarnaast maakt hij menig
house-tempel en -festival onveilig, onder andere club Air en Free Festival. Met ruim 150 optredens per jaar is hij ook regelmatig te vinden in de Caribbean, Ibiza, Duitsland, Scandinavië en Turkije.

Muziek

@Work Live wedding mix

Matrixx at the park Zero's ...

Reviews

Boek Nick Wijnand en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Nick Wijnand, Allround, 90s, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nick Wijnand

Nick Wijnand is een DJ uit Arnhem. Nick Wijnand draait muziek in de stijlen Allround, 90s & Disco. Nick Wijnand heeft sinds de inschrijving op 04/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nick Wijnand klinkt als: Nick wordt gekenmerkt door zijn enthousiaste verschijning, gewaagde en diverse muziekkeuze en zijn onuitputbare energie in de DJ booth.. Het repertoire van Nick Wijnand bestaat uit covers en eigen werk.

Nick Wijnand hanteert een richtprijs van €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.