Next-Life

  • Band   /   Zwolle
  • #Pop #Rock #Gospel
  • Klinkt als allerlei invloeden uit de gospel en seculiere scene

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Next-Life

Check beschikbaarheid
Next-Life, Pop, Rock, Gospel band

Next-Life is een Gospelrock band, waarbij de naam je tot nadenken zet. We willen iedereen uitdagen, dat het leven hier op aarde niet eeuwig gaat duren, Daarnaast is het een hoopvolle knipoog naar een leven zonder pijn en verdriet, een prachtige toekomst.
De band bestaat sinds 30 augustus 2011 en kwam uit Surhuisterveen, waar ook de repetitie ruimte was. De leden van de band komen uit heel Nederland Dat dit goed kan gaan heeft alles te maken met de overeenkomende boodschap die ze uit willen dragen. ‘’we zien elkaar als broers en zussen ‘’
Hoe kan je de muziekstijl, die de band speelt het best omschrijven. Het is een mengeling van melodieuze rock en stijlen en invloeden van een ieder van ons. Geen nummer is gelijk en je wordt altijd weer verrast door de verschillende stijlen die in gespeelde set aan bod komen. De invloeden van de band komt zowel van christelijke als seculiere artiesten, maar overeenkomend vooral rock
Dat de band aan de weg timmert is wel duidelijk. In mei 2015 kwam de eerst single uit welke goed is ontvangen bij het publiek Afgelopen Februari is de studio weer bezocht, waar momenteel al weer 1 single van is verschenen, officiële release datum 9 juli 2016 In 2017 is de derde single verschenen. Op 15 februari 2020 is de 4e single verschenen
Next-Life hoopt niet alleen op optredens in verschillende kerken, maar juist ook op andere soort evenementen. ‘Zodat we niet alleen maar mensen bereiken die toch al naar de kerk gaan, maar ook de mensen die daar misschien juist niet komen. Onze muziek sluit daar ook mooi bij aan. Het is melodieuze rock met een boodschap, maar de christelijkheid drupt er niet vanaf. Toch hebben we een belangrijke boodschap, en dat is dat God er voor je is.
Ook heeft de band meegedaan aan diverse band contests, waarbij we bijvoorbeeld bij Grootnieuwsradio in 2015 talent van de maand juni waren .
In het najaar van 2020 word er een album verwacht.

Muziek

It's not the end

No one did see

God can You hear me

Reviews

Boek Next-Life en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Next-Life, Pop, Rock, Gospel band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marc

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Next-Life

Next-Life is een band uit Zwolle. Next-Life speelt muziek in de genres Pop, Rock & Gospel. Next-Life heeft sinds de inschrijving op 19/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Next-Life klinkt als: allerlei invloeden uit de gospel en seculiere scene. Het repertoire van Next-Life bestaat uit alleen eigen werk.

Next-Life hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.