New Manhattan Big Band

  • Band   /   Amersfoort
  • #Big Band #Jazz
  • Klinkt als Een avond top entertainment

Indicatie €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar New Manhattan Big Band

Check beschikbaarheid
New Manhattan Big Band, Big Band, Jazz band

Muziek op hoog niveau, daar gaat deze formatie uit Amersfoort voor. 18 gedreven muzikanten onder leiding van een professionele bandleader. De Band beschikt over een breed repertoire dat varieert van bekende jazz standards, swing, funk, blues, latin en filmmuziek, maar ook fluisterzachte ballads en knallende up-tempo nummers. Maar ook meer uitdagende stukken worden niet uit de weg gegaan.

In 2016 is de band een samenwerking aangegaan met een kwartet dames uit Amersfoort en omgeving. Zij zingen songs uit de jaren 70-80; pop, soul, disco en easy-listening. Een feest van herkenning. Wie houdt er nu niet van de muziek van The Doobie Brothers, Earth Wind & Fire, George Benson, Tina Turner, Chaka Khan, the Pointer Sisters en vele anderen.

Vanuit de Nederlandse Landmacht kwam het idee zich te verdiepen in het repertoire van de Andrews Sisters. Ze hebben hier een speciale act van gemaakt en dat bleek een succes! Tijdens de viering van Operatie Market Garden (70 jaar vrijheid) ontvingen ze veel uitnodigingen van Defensie om op te treden met dat Andrew Sisters repertoire. Begin 2019 is de naam van de groep veranderd in The Lady Singers. Het publiek wordt enthousiast betrokken bij het optreden door de dames vooral door hun uitstraling, performance en de verschillende kleding stijlen.

Reviews

Boek New Manhattan Big Band en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

New Manhattan Big Band, Big Band, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over New Manhattan Big Band

New Manhattan Big Band is een band uit Amersfoort. New Manhattan Big Band speelt muziek in de genres Big Band & Jazz. New Manhattan Big Band heeft sinds de inschrijving op 05/03/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van New Manhattan Big Band klinkt als: Een avond top entertainment . Het repertoire van New Manhattan Big Band bestaat uit covers en eigen werk.

New Manhattan Big Band hanteert een richtprijs van €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.