Neverlookback

  (3)
  • Ensemble   /   Nieuwe Niedorp (omgeving Alkmaar)
  • #Nederpop #Smartlap #Country
  • Klinkt als Neverlookback
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €375 - €749

Stuur een persoonlijk bericht naar Neverlookback

Check beschikbaarheid
Neverlookback, Nederpop, Smartlap, Country ensemble

Neverlookback is een veelzijdige 2 mans allround top duo met jarenlange ervaring met de sound van een volledige bandbezetting.

En, om het geheel compleet te maken speelt Neverlookback muziek van iedereen, voor iedereen: dus van rock tot wals en van Nederlandstalig tot disco en moderne pop.

Dit in combinatie met het enthousiasme en de ervaring van Matthijs en Ron maakt onze muziek geschikt voor een kermis, een bruisende bruiloft, een knallend bedrijfsfeest, en van feesttent en zaal tot gewoon een gezellig avondje café of tuinfeest.

Muziek

De Woonboot

Tequila sunrise

Teach your children

Reviews

Door op 10/06/2018

Wij hebben gister een heel gezellige veertigjarige bruiloft kunnen vieren met de muziek van Neverlookback., helaas was (door ziekte van Ron) het een eenmansduo geworden maar Mathijs heeft het in zijn eentje perfect gedaan.
Hij heeft de sfeer precies aangevoeld en wist daar op de achtergrond goed op in te spelen.
Mathijs , je was top. Heel erg bedankt.

Jaap en Hennie Metselaar.

Door op 27/06/2016

We wisten niet wat we konden verwachten maar het was top! Goede muziek en er werd vaak gevraagd wie zijn dat, waar komen ze vandaan? Kortom zeer positief en voor herhaling vatbaar... !

Door op 26/10/2015

Mathijs en Ron verzorgden, na het succes van vorig jaar, opnieuw de muziek na afloop van het tennistoernooi in Wognum. Voor een goedgevulde tenniskantine speelden ze vanaf een uur of viier een heel gevarieerd repertoire, voor ieder wat wils. De mannen hebben niet veel ruimte nodig en zaten dicht op het publiek. Wat daarbij opvalt, is dat de geluidsterkte heel aangenaam was, niet te hard, maar toch voldoende aanwezig om de sfeer te verhogen. Ik durf wel te stellen dat menigeen later naar huis is gegaan door de muziek. Wij van de toernooicommissie kunnen het duo dan ook van harte aanbevelen. We hebben ze al weer vastgelegd voor volgend jaar. Ron en Mathijs bedankt!

Contact

Neverlookback, Nederpop, Smartlap, Country ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ron

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Neverlookback

Neverlookback is een ensemble uit Nieuwe Niedorp (omgeving Alkmaar). Neverlookback speelt muziek in de stijlen Country, Nederpop & Smartlap. Neverlookback heeft sinds de inschrijving op 26/08/2015 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Neverlookback klinkt als: Neverlookback. Het repertoire van Neverlookback bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Neverlookback krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Neverlookback hanteert een richtprijs van €375 - €749 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.