Nemea 'Handpan Music'

  (5)

Indicatie €195 - €495

Stuur een persoonlijk bericht naar Nemea 'Handpan Music'

Check beschikbaarheid
Nemea 'Handpan Music', Akoestisch, Singer-songwriter, Klassiek soloartist

Nemea is een actieve en passievolle instrumentaliste. Op haar 22e werd zij aangenomen aan het Rotterdam's Conservatorium. Hier studeerde aan de afdeling drums. Sindsdien is zij regelmatig op het podium te vinden. Niet alleen in binnenland, maar ook het buitenland heeft zij veel ervaring met gemiddeld 30 shows per jaar.

Haar liefde voor de handpan werd direct aangewakkerd toen zij voor het eerst kennis maakte met dit instrument. De mystieke klank triggerde iets in haar en sindsdien is zij regelmatig te vinden om de mooie klanken ter gehore te brengen aan publiek.

Het bespelen van de handpan hangt nauw samen met yoga, meditatie en de natuur. De klanken van het instrument zijn op de achtergrond een welkome verrassing, maar ook op de voorgrond is de handpan een fijne toevoeging aan elke gelegenheid.

Muziek

गोदान Godan गोदान

वड Vata वड

वेल्श Welsh वेल्श

Reviews

Door op 01/10/2018

Niet alleen betoverende muziek maar ook heel fijn om mee samen te werken. Denkt met je mee en is heel flexibel. Ik ben heel blij met haar bijzondere bijdrage aan een mooi evenement.

Door op 09/07/2018

Nemea op een huisconcert van een vriend zien spelen en meteen geboekt voor onze housewarming. Heeft de avond heel speciaal gemaakt. Dank!

Door op 20/05/2018

Prachtig optreden, kwalitatief zéér goed en de perfecte muzikale omlijsting tijdens ons feest. Het contact vooraf was tevens prettig. Een aanrader.

Contact

Nemea 'Handpan Music', Akoestisch, Singer-songwriter, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nemea

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nemea 'Handpan Music'

Nemea 'Handpan Music' is een solo-artiest uit Den Haag. Nemea 'Handpan Music' maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Klassiek. Nemea 'Handpan Music' heeft sinds de inschrijving op 18/04/2017 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nemea 'Handpan Music' klinkt als: Hang Massive, Daniel Waples, Adrian Portia. Het repertoire van Nemea 'Handpan Music' bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Nemea 'Handpan Music' krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Nemea 'Handpan Music' hanteert een richtprijs van €195 - €495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.