Mystic Mountain

Indicatie €140

Stuur een persoonlijk bericht naar Mystic Mountain

Check beschikbaarheid
Mystic Mountain, Psychedelic, Pop, Country band

Mystic Mountain is een collaboratie tussen Gitarist Caspar Koolstra en Wieger Stroo. Psychedelic-pop met rock invloeden, allemaal een beetje trippy eigenlijk. Bob Dylan aan de acid is misschien een pretentieuze maar goede vergelijking. We hebben bewust voor een absentie van drums gekozen omdat drums alles zo serieus en nuchter maken. We zijn nog niet zeker over de huidige opstelling van de band, over all zijn we zoekende zoals iedereen van onze generatie dat is naar een soort regelmaat en herkenning. Dit gezoek komt in onze liedjes ook terug, we schrijven al onze liedjes zelf maar doen ook af en toe wel een cover. We schrijven over alles wat ons bezig houd en dat is vooral de eeuwige vraag naar het sterven, meisjes en andere transcendentale exploraties van de geest.

Muziek

The End

Indian Dude

The Golden Key

Reviews

Boek Mystic Mountain en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mystic Mountain, Psychedelic, Pop, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Caspar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mystic Mountain

Mystic Mountain is een band uit Amsterdam. Mystic Mountain speelt muziek in de genres Country, Pop & Psychedelic. Mystic Mountain heeft sinds de inschrijving op 12/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mystic Mountain klinkt als: The Byrds, Donovan, David Bowie. Het repertoire van Mystic Mountain bestaat uit covers en eigen werk.

Mystic Mountain hanteert een richtprijs van €140 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.