MuziekOpJullieDag

  (1)
  • Band   /   Deventer
  • #Pop #Akoestisch #Jazz
  • Klinkt als Adele, Norah Jones, Joss Stone
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €1798

Stuur een persoonlijk bericht naar MuziekOpJullieDag

Check beschikbaarheid
MuziekOpJullieDag, Pop, Akoestisch, Jazz band

Op zoek naar een zangeres voor jouw feestje of receptie? Ik ben Nathalie Pardijs en ik verzorg graag de muziek op jouw bruiloft, ceremonie, bedrijfs– of privéfeest. Live muziek geeft alles wat er gebeurt extra lading. Maar eerst wil ik je goed leren kennen. Want de sfeer bepalen wij samen. Ik denk graag mee over de details, van bandbezetting tot dresscode. Plan gerust een belafspraak in met mij via https://calendly.com/belafspraak-nathalie/kennismaking voor vrijblijvende kennismaking.

BREED REPERTOIRE
Alleen als zangeres achter een piano tijdens een ceremonie of met een band tijdens een trouwfeest. Akoestisch of versterkt. Ik geniet ervan een bijeenkomst de juiste toon en volume te geven. Mijn repertoire is breed, van pop, jazz tot gospel. Soms werk ik samen met een DJ. Ik kom met mijn eigen geluidsinstallatie, daar hoef jij niet eens over na te denken. Staat jouw vraag of wens niet op mijn site? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Muziek

You Might Need Somebody

Man In The Mirror

Crazy

Reviews

Door op 23/10/2018

Was een prima optreden. Leuke toepasselijke muziek voor het doel wat wiuj voor ogen hadden. Met de artiesten zijn goede afspraken te maken die ze netjes hebben nagekomen

Contact

MuziekOpJullieDag, Pop, Akoestisch, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nathalie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MuziekOpJullieDag

MuziekOpJullieDag is een band uit Deventer. MuziekOpJullieDag speelt muziek in de genres Pop, Akoestisch & Jazz. MuziekOpJullieDag heeft sinds de inschrijving op 30/09/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MuziekOpJullieDag klinkt als: Adele, Norah Jones, Joss Stone. Het repertoire van MuziekOpJullieDag bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: MuziekOpJullieDag krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

MuziekOpJullieDag hanteert een richtprijs van €450 - €1798 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.