Murphey's law

  • Band   /   Alphen aan den Rijn
  • #Americana #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Jack Johnson, Jason Mraz, Miss Montreal, Racoon,

Indicatie €800 - €3500

Stuur een persoonlijk bericht naar Murphey's law

Check beschikbaarheid
Murphey's law, Americana, Akoestisch, Pop band

Voor veel liefhebbers van akoestische "unplugged" roots-pop muziek is Murphey's Law inmiddels geen onbekende meer. Deze Nederlands-Amerikaanse band, rond singer songwriter en frontman Roland Brons timmert al een aantal jaren met succes aan de weg.

De band spreekt een breed publiek aan en creëert een bijzondere sfeer met hun roots-pop songs. De muziek is een uitgebalanceerde mix van catchy uptempo songs, laid back surf songs en gevoelige liedjes.
De eerste single van de band werd gebruikt in een koffie commercial en de opvolger kreeg in de Verenigde Staten volop airplay. De muziek van Murphey's Law raakt de mensen recht in hun hart.

Murphey's Law heeft een zeer goede live reputatie waarbij onder andere de HMH, Eurosonic, 3FM, TV West, diverse festivals en theaters al eens kennis mochten maken met de aanstekelijke muziek van de band.

Stay Tuned,
Murphey's law

Muziek

Murphey's Law single - Alon...

Murphey's Law - I Can't Exp...

Murphey's Law - Heaven Called

Reviews

Boek Murphey's law en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Murphey's law, Americana, Akoestisch, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roland

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Murphey's law

Murphey's law is een band uit Alphen aan den Rijn. Murphey's law speelt muziek in de genres Americana, Akoestisch & Pop. Murphey's law heeft sinds de inschrijving op 31/01/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Murphey's law klinkt als: Jack Johnson, Jason Mraz, Miss Montreal, Racoon, . Het repertoire van Murphey's law bestaat uit covers en eigen werk.

Murphey's law hanteert een richtprijs van €800 - €3500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.