Mr. Mungo

  • Band   /   Groningen
  • #Funk #Pop #Soul
  • Klinkt als Van de 70's tot aan vandaag, maar dan op z'n Mungo's!
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Mr. Mungo

Check beschikbaarheid
Mr. Mungo, Funk, Pop, Soul band

Mr. Mungo! But what is a Mungo? Some say it’s a bunch of hipsters trying to form an awesome, unsurpassable group. Some say it’s a dumpster diver who looks through trash and takes out all the valuable stuff. Some say it’s just a really cool dude.
Na deze internationale introductie is het aan jullie, het publiek om te bepalen welke beschrijving daadwerkelijk past bij deze coverband uit Groningen. In elk geval staat vast dat waar Mr. Mungo ook speelt er gedanst wordt en er lachende gezichten verschijnen.
Hun mix tussen muziek van nu en toen, soul en pop, akoestisch of elektrisch en altijd met een eigen Mungo-sausje, maakt de band dusdanig veelzijdig dat het inzetbaar is in vele settingen en in overleg kan de gelegenheid naar eigen wensen worden aan/ingevuld. Let’s get the party started!

Muziek

Mr. Mungo - Santa Claus Is ...

Mr. Mungo - Sexy Als Ik Dans

Mr.Mungo Christmas Medley

Reviews

Boek Mr. Mungo en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mr. Mungo, Funk, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wieger

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mr. Mungo

Mr. Mungo is een band uit Groningen. Mr. Mungo speelt muziek in de genres Funk, Pop & Soul. Mr. Mungo heeft sinds de inschrijving op 20/07/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mr. Mungo klinkt als: Van de 70's tot aan vandaag, maar dan op z'n Mungo's!. Het repertoire van Mr. Mungo bestaat uit alleen covers.

Mr. Mungo hanteert een richtprijs van €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.