Morning Daze

Indicatie €300 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Morning Daze

Check beschikbaarheid
Morning Daze, Chill out, Easy Listening, Akoestisch band

Morning Daze is een vierkoppige band uit Utrecht die sinds 2014 bestaat. In hun soulvolle popliedjes koppelen ze een lichtvoetige feelgood-vibe aan een folky, semi-akoestische sound. De warme, ingetogen stem van songschrijfster Shanti vormt hierbij de verbindende factor. De band is al veelvuldig op lokale en regionale podia te zien geweest. Op festivals als Tweetakt, Surfana, de Vierdaagse en Bevrijdingsfestival Utrecht wist de band zich te onderscheiden door hun "sympathieke performance en genre-overstijgend songmateriaal" (Hans Vrijmoed, 3voor12).

Voor hun eerste release ‘No One Awake But Us’ hebben ze producer Mathijn Den Duijf (bekend van Kyteman) in de arm genomen.
De plaat is geheel analoog opgenomen in Kytopia met minimaal gebruik van overdubs, wat zorgt voor een organisch en verwoven geheel.
Twee van de liedjes zijn vastgelegd in de grote zaal van de vroegere poptempel, wiens ambiance een bijdrage levert aan een magische geluidsbeleving.

Muziek

Morning Daze

Mask

Blanket Time

Reviews

Boek Morning Daze en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Morning Daze, Chill out, Easy Listening, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - jeffrey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Morning Daze

Morning Daze is een band uit Utrecht. Morning Daze speelt muziek in de genres Chill out, Easy Listening & Akoestisch. Morning Daze heeft sinds de inschrijving op 12/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Morning Daze klinkt als: Norah Jones , Jack Johnson , Gregory Alan Isakov. Het repertoire van Morning Daze bestaat uit covers en eigen werk.

Morning Daze hanteert een richtprijs van €300 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.