MOOV

  (1)
  • Ensemble   /   Haarlem
  • #Pop #Soul #Jazz
  • Klinkt als Akoestisch duo
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €600 - €1100

Stuur een persoonlijk bericht naar MOOV

Check beschikbaarheid
MOOV, Pop, Soul, Jazz ensemble

Wij zijn MOOV, een zangeres en een gitarist, beide professioneel geschoold en met een zeer divers muzikaal programma.

Jantien Volgers, winnares Gitaarlem 2014, heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan op kleine en grote podia. Zo stond Jantien onder andere al op het Bevrijdingsfestival Haarlem, Patronaat, Paard van Troje, De Duycker, 3FM en Haarlem jazz. Met haar geschoolde muzikale achtergrond en kwaliteiten, en een beeldschone podium presentatie zorgt Jantien altijd voor een indrukwekkende performance.

Dorus Oomen, gitarist, heeft inmiddels jaren ervaring, in binnen en buitenland, met uiteenlopende muzikale acts. Met in het verleden zo'n 150 optredens per jaar, van coverband tot artiesten begeleiding, tot kleine intieme akoestische optredens, heeft Dorus inmiddels de nodige kilometers gemaakt.

Samen vormen zij 'MOOV'. Gegarandeerd een gevarieerd, professioneel en zo nu en dan spontaan optreden. De jarenlange samenwerking is te horen in het spel en op deze manier hopen wij dit over te brengen op het publiek.

Wij maken graag kennis met u om te overleggen hoe wij onze muziek op de best mogelijke manier kunnen inpassen in uw feest, borrel of ceremonie. U kunt hierbij denken aan een bedrijfsfeest, borrel, muzikale ondersteuning tijdens een bruiloft ceremonie of gewoon voor sferische achtergrondmuziek. Ook tijdens de kerstdagen houden we rekening met passend repertoire en een gepaste outfit.

Wij beschikken over een eigen geluidsinstallatie zodat u daar geen rekening mee hoeft te houden.

Muziek

Our house

Landslide

Weg van jou

Reviews

Door op 03/12/2017

Moov was een super toevoeging aan het 60e verjaardagsfeest van mijn vader. Beide gitaarspel en zang zijn ontzettend mooi en de liedjes pastten perfect bij de huiskamer setting. Ze voelen goed aan wat bij het feest en de mensen past. Ik zou ze zeker weer boeken 👍👍

Contact

MOOV, Pop, Soul, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jantien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MOOV

MOOV is een ensemble uit Haarlem. MOOV speelt muziek in de stijlen Pop, Soul & Jazz. MOOV heeft sinds de inschrijving op 16/04/2017 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MOOV klinkt als: Akoestisch duo. Het repertoire van MOOV bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: MOOV krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

MOOV hanteert een richtprijs van €600 - €1100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.