Moonshine Brigade

Indicatie €300 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Moonshine Brigade

Check beschikbaarheid
Moonshine Brigade, Country, Americana, Bluegrass band

Het begint met een goed idee, op de plek waar de meeste goede ideeën ontstaan; in de kroeg. 's Avonds laat trekken wij erop uit, takken het bergstroompje af met een vernuftig netwerk van buizen en pijpen die met tyraps en duct tape aan elkaar gehouden wordt. Dan begint het, Haggard 'ol Badger loopt vol en wij ontsteken het vuur eronder.

Terwijl de ketel trouw pruttelt, stemmen wij de instrumenten en smeren de kelen. We zingen over treinen, hopeloze liefde en de vergankelijkheid van drugs. We spelen tot we omvallen en slapen onder de sterrenhemel. De volgende dag wacht ons op, nochtans brengen wij onze nieuwe batch bij de volgende zuipkeet; wij zijn Moonshine Brigade.

Moonshine Brigade speelt americana/bluegrass/country en komt uit 's-Hertogenbosch.

Muziek

Voodoo Lady

Cotton Fields

Roll in My Sweet Baby's Arms

Reviews

Moonshine Brigade heeft nog geen reviews.

Contact

Moonshine Brigade, Country, Americana, Bluegrass band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Moonshine Brigade

Moonshine Brigade is een band uit 's-Hertogenbosch. Moonshine Brigade speelt muziek in de genres Country, Americana & Bluegrass. Moonshine Brigade heeft sinds de inschrijving op 09/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Moonshine Brigade klinkt als: Johnny Cash, Hank Williams, Bob Wayne. Het repertoire van Moonshine Brigade bestaat uit covers en eigen werk.

Moonshine Brigade hanteert een richtprijs van €300 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.