Moon Van Bakelen

Indicatie €150 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Moon Van Bakelen

Check beschikbaarheid
Moon Van Bakelen, Pop, Easy Listening, Soul band

Op zoek naar intieme en romantische muziek tijdens uw huwelijksceremonie? Of heeft u behoefte aan sfeervolle (achtergrond) muziek tijdens uw diner, receptie of gelegenheid? Of wellicht een knallende combinatie van een zangeres + DJ op uw (bedrijfs)feest? Of heeft u een uniek concept/idee/evenement? Als ik een lach kan toveren op iemands gezicht dan is mijn dag/avond geslaagd!

Ik ben een Allround Zangeres, die beschikt over een enorm repertoire waardoor ik voor elke gelegenheid een passende mix op maat kan aanbieden, Ik ben te boeken als solo zangeres, maar ook in combinatie met verschillende live instrumenten. Een extra toevoeging is ook zeker de combinatie met onze DJ. Mocht er geen geluid aanwezig zijn op de aangevraagde locatie dan beschik ik over een zeer professionele geluidsman inclusief apparatuur.

Heeft u vragen of wilt u een boeking maken? Twijfel vooral niet om contact op te nemen.

Tot snel!!

Muziek

The Baseballs - Let's Get L...

Elvis - Little Less Convers...

Maroon 5 - She will be love...

Reviews

Moon Van Bakelen heeft nog geen reviews.

Contact

Moon Van Bakelen, Pop, Easy Listening, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Moon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Moon Van Bakelen

Moon Van Bakelen is een band uit Zeewolde. Moon Van Bakelen speelt muziek in de genres Pop, Easy Listening & Soul. Moon Van Bakelen heeft sinds de inschrijving op 12/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Moon Van Bakelen klinkt als: Ed Sheeran, Shania Twain, Shawn Mendes, Beyonce. Het repertoire van Moon Van Bakelen bestaat uit alleen covers.

Moon Van Bakelen hanteert een richtprijs van €150 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.