MJX Crew

  • Band   /   Almere
  • #Wereldmuziek #Reggae #Pop
  • Klinkt als Bollywood, Rap NL/Eng, Reggae, Dancehall, Reggaeton, Souls, Soca, wereldmuziek, Dance en Caraïbisch

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar MJX Crew

Check beschikbaarheid
MJX Crew, Wereldmuziek, Reggae, Pop band

Wij zijn MJX Crew: een aantal studiosessies, diverse videoclips en talloze energieke optredens: dit is MJX Crew Multicultureel. Het begon allemaal in 2014/2015 vier heren en twee dames die samen zijn gekomen bij MJX Productionz om een Crew te vormen door hun diepgewortelde liefde voor muziek ten gehore te brengen. De muzikale achtergronden zijn diverse, onder andere eigen repertoire muziek stylen zoals, Bollywood, Rap NL/Eng, Reggae, Dancehall, Reggaeton, Souls, Soca, wereldmuziek, Dance en Caraïbisch. Waardoor wij toch een eigen sound hebben gecreëerd waar iedereen zich in kan vinden. Maar de gezamenlijke behoefte om muziek te maken met een moderne Touch en Variëteit is het devies. Met een uitgebreid repertoire aan eigen werk en covers staan we garant voor een afwisselende show, Deze chemie heeft MJX Crew gemaakt tot wat het nu is: een energieke Crew met knallende nummers en daverende optredens.

Muziek

Love you Baby - Sensi FtTri...

Churaliya - SweetC ★★★ MJX ...

Af en Toe Nog Steeds - Robi...

Reviews

Boek MJX Crew en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

MJX Crew, Wereldmuziek, Reggae, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Romeo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MJX Crew

MJX Crew is een band uit Almere. MJX Crew speelt muziek in de genres Pop, Reggae & Wereldmuziek. MJX Crew heeft sinds de inschrijving op 04/01/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MJX Crew klinkt als: Bollywood, Rap NL/Eng, Reggae, Dancehall, Reggaeton, Souls, Soca, wereldmuziek, Dance en Caraïbisch. Het repertoire van MJX Crew bestaat uit covers en eigen werk.

MJX Crew hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.