miXendorp

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar miXendorp

Check beschikbaarheid
miXendorp, Blues, Electronic, Funk dj

Godzijdank draaien niet alle DJ’s EDM
Verwacht bij mij geen „music for the millions” maar een originele en eclectische mix van blues met invloeden van jazz, wereld, funk, techno en allerlei andere geweldige muziek met een beat. De basis wordt gevormd door mijn eigen remixes van allerlei blues tracks. Deze zijn aangevuld met remixes van collega DJ's en een collectie van samples. Maar om dat praten over muziek eigenlijk zinloos is kun je waarschijnlijk beter even hier gaan luisteren

Sinds 2011 heb ik DJ sets gedaan op FUSION FESTIVAL (D), SZIGET (H), NORTH SEA JAZZFESTIVAL, FESTIVAL DRANOUTER (B) en COGNAC BLUES PASSIONS (F). Plus clubs in Zweden, Denemarken, België, Nederland, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Turkije en Italië.

De ideale muziek om voor en na concerten te draaien en ook als interval tussen acts op festival. Ik breng mijn eigen DJ-apparatuur, heb niet veel ruimte nodig en kan binnen 5 minuten opstellen.

Muziek

Beggin Ain't For Me (remix)

Let Her Talk (remix)

Foto's

Reviews

miXendorp heeft nog geen reviews.

Contact

miXendorp, Blues, Electronic, Funk dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over miXendorp

miXendorp is een DJ uit Apeldoorn. miXendorp draait muziek in de stijlen Blues, Electronic & Funk. miXendorp heeft sinds de inschrijving op 25/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van miXendorp klinkt als: bluesbeat. Het repertoire van miXendorp bestaat uit alleen eigen werk.

miXendorp hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.