Vintage Band

Indicatie €1645 - €2145

Stuur een persoonlijk bericht naar Vintage Band

Check beschikbaarheid
Vintage Band, Coverband, Akoestisch, Easy Listening band

Akoestische band Vintage is een vintage feestje!

Uw feest vraagt om akoestische muziek waar uw gasten gezellig kunnen praten? Professionele, vriendelijke muzikanten in vintage kledingstijl bezorgen u een vintage feest, met gebalanceerd repertoire van toen en nu!

De zangeres en haar muzikanten treden op in vintage kleding en kleden het podium gezellig aan. De band bestaat uit professionele muzikanten die op akoestische altijd precies doen waar ze voor gevraagd zijn: achtergrondmuziek of een feestje. Akoestisch jazzy poppy of dansbaar. Voor elke gelegenheid hebben ze altijd een oplossing!

Akoestische muziek voor iedereen

Het concept van de band is een breed palet van akoestische muziek, geschikt voor iedereen. Stevie Wonder, Michael Jackson oude klassiekers tot aan liedjes van nu Meghan Trainor, Caro Emerald, Jessy J en Bruno Mars. Het bijzondere van het repertoire is dat deze dansliedjes ook akoestisch wordt gespeeld. Bruno Mars als achtergrondmuziek? Yes we can!

Akoestische muziek voor jullie bruiloft!

Deze band heeft een speciaal akoestisch trouwliedjes repertoire voor bruidsparen: van ceremonie tot avondfeest! Perfect voor een middagprogramma, tijdens de taart aansnijden, rustig feest of receptie. Moet het in de loop van de avond echt een feestje worden: geen probleem.

EXTRA DJ tegen weinig extra kosten
Wilt u daarna nog een tandje erbij om echt op de dansvloer los te gaan dan transformeert de bassist van de band in DJ Good Vibe en draait hij op zijn DJ set alle stijlen muziek die uw wenst.

BOEKINGEN:
Deze akoestische band wordt geboekt voor bruiloft, ceremonie, bedrijfsfeest, beurs en tentoonstelling, borrel & receptie, familiefeest, festival en tuinfeest. De basisbezetting is een akoestisch trio: zang, gitaar (of piano) en contrabas.

Extra opties: percussie, drums, blazers.

Samenstelling naar budget, smaak en uw doel.

Vraag een offerte aan!

Muziek

Shake your body + Treasure ...

Somebody else's guy (live)

Just the way you are - akoe...

Foto's

Reviews

Vintage Band heeft nog geen reviews.

Contact

Vintage Band, Coverband, Akoestisch, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Vintage Band

Vintage Band is een band uit Willemstad (NB). Vintage Band speelt muziek in de genres Coverband, Akoestisch & Easy Listening. Vintage Band heeft sinds de inschrijving op 10/12/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Vintage Band klinkt als: Vintage band, easy listening muziek, achtergrondmuziek, akoestische band. Het repertoire van Vintage Band bestaat uit covers en eigen werk.

Vintage Band hanteert een richtprijs van €1645 - €2145 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.