Mike Martin and The Bluesboys

  • Band   /   Emmeloord
  • #Blues #Rock #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Eric Clapton, Joe Bonamasa, Gary Moore, Jeff Beck, BB King, Walter Trout

Indicatie €450 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Mike Martin and The Bluesboys

Check beschikbaarheid
Mike Martin and The Bluesboys, Blues, Rock, Rock 'n Roll band

Al meerdere jaren speelt Mike Martin and The Bluesboys op diverse festivals en in allerlei zalen het dak er af. Onlangs heeft Mike Martin and The Bluesboys nog gespeeld met o.a. Phil Bee’s Freedom in het radioprogramma Countdown Cafe van Kees Baars. Ook hier werd de live-reputatie wederom goed kenbaar gemaakt.
Mike Martin and the Bluesboys speelt op een geheel eigen manier en met een kenmerkende sound. De muzikanten zijn oude rotten in het vak, leven de blues en spelen met Noord-Nederlandse nuchterheid en een enorme dosis muzikaliteit. De band is een feest om naar te luisteren en te kijken. Met een unieke inbreng van mondharp en saxofoon, groovende ritmesectie, vette gitaar, doorleefde zang en af en toe een muzikale inbreng van Ruben Hoeke die je als gitarist kunt plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild.
Ook in 2019 zal Mike Martin and The Bluesboys het nederlandse clubcircuit weer aan doen. Tevens zal 2019 in het teken staan van het verder uitwerken van eigen songs.

Reviews

Boek Mike Martin and The Bluesboys en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mike Martin and The Bluesboys, Blues, Rock, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chiel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mike Martin and The Bluesboys

Mike Martin and The Bluesboys is een band uit Emmeloord. Mike Martin and The Bluesboys speelt muziek in de genres Blues, Rock & Rock 'n Roll. Mike Martin and The Bluesboys heeft sinds de inschrijving op 27/04/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mike Martin and The Bluesboys klinkt als: Eric Clapton, Joe Bonamasa, Gary Moore, Jeff Beck, BB King, Walter Trout. Het repertoire van Mike Martin and The Bluesboys bestaat uit covers en eigen werk.

Mike Martin and The Bluesboys hanteert een richtprijs van €450 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.