Mick & Esmé

Indicatie €250 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Mick & Esmé

Check beschikbaarheid
Mick & Esmé, Jazz, Pop, Easy Listening ensemble

Mick & Esmé hebben elkaar ontmoet tijdens hun studie en voelden sinds de eerste keer dat ze met elkaar speelden een fantastische klik. Mick & Esmé vertrouwen elkaar blindelings en dit voel je als luisteraar meteen. Ze zoeken bij elk nummer de grens op en daarom maken ze van elk nummer net even een andere versie dan je al kende, zo houden ze het voor hunzelf en voor de luisteraar spannend! Met hun fijne, speelse en warme manier van spelen, maken ze van bekende (en soms minder bekende, maar alsnog erg leuke!) popnummers, een easy listening-/jazz-versie. Geniet, luister en laat je meenemen in de liefdevolle, wonderlijke en muzikale wereld van Mick & Esmé.

Reviews

Mick & Esmé heeft nog geen reviews.

Contact

Mick & Esmé, Jazz, Pop, Easy Listening ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Esmé

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mick & Esmé

Mick & Esmé is een ensemble uit Haarlem. Mick & Esmé speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Jazz & Pop. Mick & Esmé heeft sinds de inschrijving op 09/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mick & Esmé klinkt als: Lianne La Havas, Norah Jones, . Het repertoire van Mick & Esmé bestaat uit covers en eigen werk.

Mick & Esmé hanteert een richtprijs van €250 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.