Michael en Linda Barkey

Indicatie €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Michael en Linda Barkey

Check beschikbaarheid
Michael en Linda Barkey, Country, Romantiek, Akoestisch band

Wij vermaken u met muziek met gitaar en zang. Dit kan achtergrondmuziek zijn, bv. in uw restaurant, maar wij verzorgen ook optredens. Dat kan een set van een uur zijn, of avondvullend. Speciaal voor senioren hebben we een programma met liedjes uitsluitend uit de jaren 40 tot en met jaren 60. In overleg met u kunnen we een programma samenstellen afgestemd op uw wensen. Muziek maken is ons werk, maar nog meer onze passie. En vooral dat laatste is hoorbaar. Onze voorkeur gaat uit naar muziek uit de jaren '50, '60 en '70. Maar indien gewenst kunnen we ook voldoende moderne nummers spelen.

Reviews

Boek Michael en Linda Barkey en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Michael en Linda Barkey, Country, Romantiek, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Michael

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Michael en Linda Barkey

Michael en Linda Barkey is een band uit Heerhugowaard, Alkmaar. Michael en Linda Barkey speelt muziek in de genres Akoestisch, Country & Romantiek. Michael en Linda Barkey heeft sinds de inschrijving op 20/02/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Michael en Linda Barkey klinkt als: Johnny Cash en June Carter, Everly Brothers. Het repertoire van Michael en Linda Barkey bestaat uit alleen covers.

Michael en Linda Barkey hanteert een richtprijs van €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.