MEROL

Indicatie €250 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar MEROL

Check beschikbaarheid
MEROL, Pop, Electronic, Muziektheater soloartist

MEROL, de onewomandband van Merel Baldé, maakt catchy, Nederlandstalige popmuziek met brutale, schunnige teksten met humor. Begin 2018 bracht ze haar eerste EP "BOTER" en de videoclip bij het nummer IK WIL EEN KIND VAN JOU uit. De clip ging binnen no-time viral, werd opgepikt door verschillende media (waaronder Shownieuws, AndC, VPRO en WINQ) en MEROL was o.a. te gast bij BNN, 3FM en Radio 1. In de zomer van 2018 bracht MEROL haar tweede single LEKKER MET DE MEIDEN UIT. Deze zomerhit werd gereleased bij Vice en er volgden diverse optredens waaronder in het programma M van Margriet van der Linden.
MEROL is de Lady Gaga van de Lage Landen. Brutaal en sexy, maar met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid en zelfspot. In haar onewomanshows vol catchy Nederlandstalige muziek, glitter, trash-glamour en wapperende haren zet ze het publiek op zijn kop en verovert ze ieders hart.

Merel studeerde in 2014 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en werkt als actrice en zangeres. Ze speelde o.a. de vrouwelijke hoofdrol in Soldaat van Oranje - de Musical, de toneelvoorstelling Kuyper & Wilhelmina en de Duitstalige voorstelling die Hermannsschlacht. Afgelopen zomer was Merel te zien in de paradevoorstelling Kwispelsteertje.
Op televisie was Merel o.a. te zien in Flikken Maastricht, Klokhuis en De Meisjes van Thijs. In december zal ze op het witte doek te zien zijn in de film All You Need Is Love.

Muziek

BEDGIRL

LEKKER MET DE MEIDEN

IK WIL EEN KIND VAN JOU

Reviews

MEROL heeft nog geen reviews.

Contact

MEROL, Pop, Electronic, Muziektheater soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Merel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over MEROL

MEROL is een solo-artiest uit Amsterdam. MEROL maakt vooral muziek in de genres Pop, Electronic & Muziektheater. MEROL heeft sinds de inschrijving op 06/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van MEROL klinkt als: De Jeugd van Tegenwoordig, Eefje de Visser, Moloko. Het repertoire van MEROL bestaat uit alleen eigen werk.

MEROL hanteert een richtprijs van €250 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.