Mental Shift

Indicatie €200 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Mental Shift

Check beschikbaarheid
Mental Shift, Rock, Indie Rock, Alternatief band

Mental Shift is een vierkoppige alt-rockband bestaande uit Daphne - vocals, Hans - gitaar & backing vocals, Michiel - drums en Aad - bas, uit de regio Rotterdam.
De in 2016 opgerichte band heeft een geheel eigen melodieus edoch stevig en toegankelijk rock geluid. Melodieën die blijven hangen (voor je het weet neurie je ze mee), volle drums, stevige gitaar riffs en een eigenzinnig basgeluid. Dit alles met een sausje van gelaagde teksten die voor iedereen een andere betekenis hebben.
Begin 2017 heeft Mentals Shift 5 demo's opgenomen in Sing Sing Studios. Deze zijn te beluisteren op SoundCloud. Live clips van onze optredens en de officiële videoclip voor titelsong 'Mental Shift' zijn te vinden op het YouTube kanaal van Mental Shift.

Het opnemen van de demo was nog maar het begin van Mental Shift. Sindsdien heeft de band een eigen, unieke sound door ontwikkeld. De band groeit hard, zowel muzikaal als qua performance. Het nieuwe materiaal heeft een wat meer uplifting karakter. Het opnemen van een album staat gepland in de winter van 2017/2018.
De live-set is levendig, gevarieerd, met humor en bestaat voor uit eigen werk en enkele covers die passen bij de sound. De band is ambitieus en constant in beweging. Er wordt voortdurend gewerkt aan het neerzetten van een vette set en een professionele show van maximaal ca. 90 minuten (2x45).

Kom kijken en ervaar het zelf!!
Voor informatie en boekingen kun je ons benaderen per e-mail of via onze Facebookpagina. Of gewoon om even hoi te zeggen, vinden we ook leuk!

Muziek

Mental Shift (titel song)

Hitman

Manifesting Rocket (Live)

Reviews

Mental Shift heeft nog geen reviews.

Contact

Mental Shift, Rock, Indie Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mental Shift

Mental Shift is een band uit Rotterdam. Mental Shift speelt muziek in de genres Rock, Indie Rock & Alternatief. Mental Shift heeft sinds de inschrijving op 16/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mental Shift klinkt als: skunk anansie. Het repertoire van Mental Shift bestaat uit alleen eigen werk.

Mental Shift hanteert een richtprijs van €200 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.