Menni More

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Menni More

Check beschikbaarheid
Menni More, Akoestisch, Easy Listening, Chill out band

Nicolette, Jamie en Menno brengen akoestische muziek op de meest pure wijze, met niet meer dan zes snaren en twee -OK, heel soms drie- stemmen. Het repertoire bestaat uit bekende popmelodiën van lang geleden tot recent, van Adele tot Anouk en uit songs van grootheden als Seal, Christina Aguilera en Queen. We deinzen er niet voor terug om grote studio- en bandproducties af te pellen tot de essentie, wat vaak verrassende (ook voor onszelf) resultaten oplevert. klassieke rock, nineties pop, moderne ballads: het zit er allemaal in!

Muziek

Too much love will kill you

Let it go

I'm not so tough

Reviews

Boek Menni More en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Menni More, Akoestisch, Easy Listening, Chill out band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Menno

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Menni More

Menni More is een band uit Nieuwerkerk a/d IJssel/Zoetermeer. Menni More speelt muziek in de genres Akoestisch, Easy Listening & Chill out. Menni More heeft sinds de inschrijving op 25/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Menni More klinkt als: James Bay, Glennis Grace, Ilse deLange, Amy Winehouse, Adele. Het repertoire van Menni More bestaat uit alleen covers.

Menni More hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.