the Popcrooner

  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Pop #Jazz #Soul
  • Klinkt als Michael Buble, Jamie Cullum, George Michael, Robbie Williams, Frank Sinatra

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar the Popcrooner

Check beschikbaarheid
the Popcrooner, Pop, Jazz, Soul soloartist

Achter de popcrooner gaat zanger Raoul Wijsma schuil. Bent u op zoek naar live (achtergrond) muziek dan zit u bij the Popcrooner goed!

"In de stijl van de grote bigband crooners breng ik graag sfeer op uw familie- of tuinfeest, huwelijk, opening, receptie, bedrijfsfeest, borrel etc. Uiteenlopend pop, jazz en soul repertoire in een retro jasje.. Ik heb een warme stem, en maak graag contact met mijn publiek. Rondlopend tussen de gasten of op één vaste plek. Door mijn jarenlange ervaring als zanger in het commerciële circuit, zoals Pasta e Basta en vele eigen projecten, heb ik zowel nationaal als internationaal (o.a de Caribische eilanden, New York, Italië, Duitsland, Denemarken etc.) ervaring met zingen en entertainen op bedrijfsevenementen, huwelijken, recepties, tuinfeestjes, bbq's, vrijgezellenfeestjes of lady night of bij diners. Ik wil mensen gewoon een mooie avond bezorgen!"

Met een aanstekelijke performance zingt the Popcrooner graag op uw evenement. Onberispelijk gekleed en altijd bereid om mee te denken over uw avond. Hij maakt graag duidelijke afspraken zodat het voor beide partijen helder is!

Als extra optie kan the Popcrooner een programma in het Italiaans te verzorgen ('Crooning Italia' met bekende Italiaanse hits in Nederland zoals Tu vuo fa l'Americano, Mambo Italiano, Terra Promessa van o.a. Eros Ramazotti, Renato Carosone). De sfeer is luchtig, en het repertoire ligt makkelijk in het oor. Ook dansen behoort tot de mogelijkheden!

Muziek

Shallow - Bradley Cooper

Candy - Robbie Williams

Holly Jolly Christmas - (Ke...

Foto's

Reviews

Boek the Popcrooner en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

the Popcrooner, Pop, Jazz, Soul soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over the Popcrooner

the Popcrooner is een solo-artiest uit Amsterdam. the Popcrooner maakt vooral muziek in de genres Pop, Jazz & Soul. the Popcrooner heeft sinds de inschrijving op 21/05/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van the Popcrooner klinkt als: Michael Buble, Jamie Cullum, George Michael, Robbie Williams, Frank Sinatra. Het repertoire van the Popcrooner bestaat uit alleen covers.

the Popcrooner hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.