Maxime x Glyn

  • Ensemble   /   Maastricht
  • #Easy Listening #Soul #Jazz
  • Klinkt als Daniel Caesar, Sade, Bill Withers, John Mayer, H.E.R., India.Arie, Frank Ocean...

Indicatie €400 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Maxime x Glyn

Check beschikbaarheid
Maxime x Glyn, Easy Listening, Soul, Jazz ensemble

Maxime x Glyn maken soulful, laid-back muziek. Deze veelbelovende R&B artiesten met Zuid-Amerikaanse roots laten je hun muziek niet alleen horen maar ook voelen! Ze maken al 10 jaar muziek samen en hebben op verschillende podia (festivals, bruiloften, borrels en andere evenementen) in Nederland en het buitenland gestaan.

Dit jaar stonden Maxime x Glyn, samen met hun band, op de Talent Stage van festival Pop on Top en op 5 december stonden zij in de finale van popwedstrijd Nu Of Nooit! In 2016 hebben zij deelgenomen aan de online talentenjacht van Giel Beelen ('Giels Talentenjacht'), waar ze van de 1200 aanmeldingen het uiteindelijk tot de laatste 25 hebben geschopt. Keep an eye on 'em!

Contact

Maxime x Glyn, Easy Listening, Soul, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maxime

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Maxime x Glyn

Maxime x Glyn is een ensemble uit Maastricht. Maxime x Glyn speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Soul & Jazz. Maxime x Glyn heeft sinds de inschrijving op 05/06/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maxime x Glyn klinkt als: Daniel Caesar, Sade, Bill Withers, John Mayer, H.E.R., India.Arie, Frank Ocean.... Het repertoire van Maxime x Glyn bestaat uit covers en eigen werk.

Maxime x Glyn hanteert een richtprijs van €400 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.