Swing Jazz Trio

  (1)
  • Band   /   Tilburg
  • #Jazz #Swing #Bossa nova
  • Klinkt als Sonny Stitt, Stan Getz, Michael Buble, Frank Sinatra, Ben Webster, Lester Young, Coleman Hawkins, Oscar Peterson, Chet Baker, Miles Davis, Charlie Parker, Sonny Rollins
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €499

Stuur een persoonlijk bericht naar Swing Jazz Trio

Check beschikbaarheid
Swing Jazz Trio, Jazz, Swing, Bossa nova band

Swing Jazz Trio:
"Relaxte jazz in de oude stijl, wat uw borrel of feestje bijzonderder maakt."
Deze jazzband is een swing trio bestaande uit saxofonist Rik van der Made, contrabassist Dan Yu en drummer Jorrit Romme. Zij spelen traditionele jazz muziek op recepties, bruiloften, feestjes en in restaurants.
Dit kan op de achtergrond, klein en geheel akoestisch zijn, maar het kan ook uitversterkt op feestjes waar gedanst mag worden! In overleg kan de band uitgebreid worden jazz gitarist, pianist en/of zanger(es).

De 3 jongens hebben elkaar ontmoet op het conservatorium in Tilburg. 3 vrienden met een voorliefde voor swing muziek. Het liefst zouden ze dit heel hun leven lang blijven doen.

Muziek

On the Sunny Side of the St...

Moritat/Mack the Knife - S...

If I Should Lose You - Swin...

Reviews

Door op 12/09/2020

Helder en soepel contact met Rik. Band speelde op de receptie van onze bruiloft. Het juiste volume en de instrumentetale jazz zorgde direct voor sfeer.

Top gasten.

Contact

Swing Jazz Trio, Jazz, Swing, Bossa nova band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rik

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Swing Jazz Trio

Swing Jazz Trio is een band uit Tilburg. Swing Jazz Trio speelt muziek in de genres Jazz, Swing & Bossa nova. Swing Jazz Trio heeft sinds de inschrijving op 04/04/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Swing Jazz Trio klinkt als: Sonny Stitt, Stan Getz, Michael Buble, Frank Sinatra, Ben Webster, Lester Young, Coleman Hawkins, Oscar Peterson, Chet Baker, Miles Davis, Charlie Parker, Sonny Rollins. Het repertoire van Swing Jazz Trio bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Swing Jazz Trio krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Swing Jazz Trio hanteert een richtprijs van €499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.