Marvelious

  • Band   /   Oosterhout
  • #Electronic #Pop #Rock
  • Klinkt als One Republic, The Script, Foster The People
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Marvelious

Check beschikbaarheid
Marvelious, Electronic, Pop, Rock band

Luister, kijk en laat jezelf overtuigen door Marvelious. Heb je een brede muzieksmaak? Grote kans dat deze band een prettige snaar bij je raakt. Marvelious zet met haar overtuigende frontman, enthousiast groovende all-female ritmesectie en een strakke partij toetsenwerk een eigenwijze versie neer van ’80s-, ‘90s- en electropop. Catchy melodieën worden hier en daar gepimpt met soms rauwe gitaarrandjes. Echt underground of pure rock wordt het nooit. En dat wil de band ook niet. Marvelious wil zich onder een breed publiek begeven. Ondertussen hoor je de persoonlijkheid van frontman Rémon Beeftink doorschemeren in de songs, of dit nu in tekst, zijn catchy melodieën of harmonieën is. Avontuurlijk en oprecht op zoek naar die muziek die ervoor kan zorgen dat hij zijn droom kan uitleven. Op het podium, vrij en totaal overgegeven aan de magie van het moment, de muziek en het publiek.

Muziek

Drunken Loneliness

Consensual

More and More

Reviews

Boek Marvelious en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Marvelious, Electronic, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Rémon

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marvelious

Marvelious is een band uit Oosterhout. Marvelious speelt muziek in de genres Rock, Electronic & Pop. Marvelious heeft sinds de inschrijving op 06/09/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marvelious klinkt als: One Republic, The Script, Foster The People. Het repertoire van Marvelious bestaat uit alleen eigen werk.

Marvelious hanteert een richtprijs van €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.