Martin Sillen

Indicatie €200 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Martin Sillen

Check beschikbaarheid
Martin Sillen, Indie Rock, Alternatief, Folk band

Bij de songs van Martin Sillen hoor je altijd een mix van meerdere gevoelens, gedachtes en melodieën. Als luisteraar hoor je innerlijke strijd, het gevecht van meerdere kanten maar voel je ook de extase als de harmonie ontstaat.

Martin Sillen combineert met band een stevige groove met harmonieën die afwisselend bevrijden dan weer spanning opbouwen. Met alternatieve indie rock en catchy hooks zal Martin Sillen nog lange tijd in je hoofd doorklinken.

Eind juni 2019 is de single ‘Again’ gereleased, met airplay op 3FM. Na een succesvolle crowdfund heeft de band haar eerste EP gereleased op 6 december, genaamd ‘So Strange’.

Muziek

Craving

So Strange

Again

Reviews

Boek Martin Sillen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Martin Sillen, Indie Rock, Alternatief, Folk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jop

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martin Sillen

Martin Sillen is een band uit Maastricht. Martin Sillen speelt muziek in de genres Indie Rock, Alternatief & Folk. Martin Sillen heeft sinds de inschrijving op 20/01/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martin Sillen klinkt als: Talking heads, Jeff Buckley, Radiohead, Elbow, The Beatles. Het repertoire van Martin Sillen bestaat uit covers en eigen werk.

Martin Sillen hanteert een richtprijs van €200 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.