Martin Dhamarco

Indicatie €175 - €649

Stuur een persoonlijk bericht naar Martin Dhamarco

Check beschikbaarheid
Martin Dhamarco, Entertainment, Rock 'n Roll, Nederpop soloartist

Martin Dhamarco is in 2007 gaan zingen, en heeft inmiddels 3 albums en 4 singles uitgebracht.

Naast zijn passie zingen organiseert hij events, en mag hij graag fotograferen.

Twee van de drie albums zijn speciaal gemaakt voor één van zijn events, de Benefiet ten gunste van Stichting het Gasthuis. Het album ’Samen zijn’ bijvoorbeeld is samengesteld met gezongen covers door Martin Dhamarco, maar er staan tevens nummers op van Sasja Brouwers, Jeffrey Heessen, Marcel Dool, Ramon Beense, Denny Braaf, Johan Kettenburg, Alberto Nicolay, Quincy Smolders en Henk Kamphuis.

Trots is Martin Dhamarco op de zelf geschreven nummers ”Achter de wolken schijnt de zon”, ”Ver bij mijn vandaan”, en ”Bier, Fris & Wijn”. De muzikale composities heeft hij laten maken, voor de rest is alles in eigen beheer.

Beslist noemenswaardig is de ’dubbel’ single met de nummers ”Ik verlang zo naar Kerstmis” en ”Droomland”. Deze nummers zijn op 13 december 2015 uitgebracht, en gezongen door Martin Dhamarco en zijn (op dat moment) 83 jarige grote vriend Opa Henk. Droomland is het favoriete nummer van Opa Henk, en wat is mooier om dit nummer op te nemen en uit te brengen, en zo een vriendschap te vereeuwigen!

Martin Dhamarco heeft samen met Opa Henk op de 40ste editie van het Jordaanfestival en de eerste editie van het event ”Mokum in Medemblik” (2015) gezongen!

Muziek

Laat me leven zoals ik ben

I'm your man

Reviews

Boek Martin Dhamarco en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Martin Dhamarco, Entertainment, Rock 'n Roll, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martin Dhamarco

Martin Dhamarco is een solo-artiest uit Amersfoort. Martin Dhamarco maakt vooral muziek in de genres Nederpop, Rock 'n Roll & Entertainment. Martin Dhamarco heeft sinds de inschrijving op 24/04/2014 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martin Dhamarco klinkt als: Martin Dhamarco. Het repertoire van Martin Dhamarco bestaat uit covers en eigen werk.

Martin Dhamarco hanteert een richtprijs van €175 - €649 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.