Marq Marquis & 4WARD

Indicatie €700 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Marq Marquis & 4WARD

Check beschikbaarheid
Marq Marquis & 4WARD, Tributeband, Reggae, Wereldmuziek band

Geboren in Suriname als zoon van een muzikale vader, was Marq Marquis verplicht lessen te volgen aan de muziekschool. En die lessen hebben hun vruchten zeker afgeworpen. Marquis bleek een gretige leerling die open stond voor allerlei muziekstijlen. Behalve de authentieke Surinaamse kaseko maakte hij zich ook andere stijlen eigen. Zijn muziek bevat Afrikaanse invloeden, maar ook soul, rock, pop en hiphop.

Tegenwoordig houdt Marq Marquis zich ook graag bezig met Reggae-muziek. Hij maakte zich die klanken geheel eigen en ging ervan houden. Tegenwoordig brengt hij reggae als een echte Jamaicaan en zweept hij grote menigten op. Dat doet hij samen met zijn gedreven 4WARD-Family band.

Ervaring met reggae heeft de band inmiddels meer dan genoeg, ze hebben op festivals als Parkpop, Rastaplas, Kwaku festival, Ruigoord Future Reggae festival gestaan. Met The Tribute to Gregory Isaacs vulden zij al vele zalen en wisten zij een breed publiek te overtuigen van hun chemie en wervelende klanken.
Zeker is nu al dat Marq Marquis & 4WARD-Family een perfecte keuze is voor elke Festival en Feest Partij en zij vast en zeker uw event op stelten zetten.

Muziek

Marq Marquis & 4WARD Live P...

Subsitute

Pure Poetry

Reviews

Boek Marq Marquis & 4WARD en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Marq Marquis & 4WARD, Tributeband, Reggae, Wereldmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dimitri

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marq Marquis & 4WARD

Marq Marquis & 4WARD is een band uit Amsterdam. Marq Marquis & 4WARD speelt muziek in de genres Tributeband, Reggae & Wereldmuziek. Marq Marquis & 4WARD heeft sinds de inschrijving op 11/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marq Marquis & 4WARD klinkt als: Gregory Isaacs, Bob Marley, Buju Banton, Peter Tosh. Het repertoire van Marq Marquis & 4WARD bestaat uit alleen covers.

Marq Marquis & 4WARD hanteert een richtprijs van €700 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.