Marlous Lazal & De Mannen van de Tango

  (1)
  • Ensemble   /   Amsterdam/Rotterdam
  • #Tango #Wereldmuziek #Levenslied
  • Klinkt als Astor Piazzolla, Adriana Varela, Jenny Arean
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Marlous Lazal & De Mannen van de Tango

Check beschikbaarheid
Marlous Lazal & De Mannen van de Tango, Tango, Wereldmuziek, Levenslied ensemble

Marlous Lazal brengt met haar Mannen van de Tango persoonlijk en emotioneel liedrepertoire. De Nederlandstalige liederen zijn recht uit het hart gezongen bespiegelingen over verlangen, liefde en eenzaamheid met een hartstochtelijke heimwee naar grote passies in verre landen. Daarnaast zingt ze Spaanstalig werk van componisten als Sebastián Piana en Astor Piazzolla. Ze neemt het publiek via Sevilla en Granada mee naar de kroegen van Havana en Buenos Aires om uiteindelijk in Nederland thuis te komen.
In samenwerking met tekstschrijver Rob Chrispijn, schreef ze in eerste instantie een aantal tango’s maar ook andere muzikale stijlen komen aan bod. Tangopianist en arrangeur Mark Wyman werkte de arrangementen uit voor ‘De Mannen’ die verder bestaan uit Matias Pedrana op bandoneon en Daniel Lehmann of Luc van Gestel op contrabas.

Muziek

Te llaman Soledad

Tango van de ziel

Vuelvo al sur

Reviews

Door op 12/03/2019

Naast dat Marlous een prachtige diepe stem heeft, een zeer warme persoonlijkheid is en een paar topmuzikanten om zich heen heeft verzameld blinkt zij vooral ook uit in de bijzonder goede teksten bij de
Nederlandstalige liedjes.........

Contact

Marlous Lazal & De Mannen van de Tango, Tango, Wereldmuziek, Levenslied ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marlous

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marlous Lazal & De Mannen van de Tango

Marlous Lazal & De Mannen van de Tango is een ensemble uit Amsterdam/Rotterdam. Marlous Lazal & De Mannen van de Tango speelt muziek in de stijlen Tango, Wereldmuziek & Levenslied. Marlous Lazal & De Mannen van de Tango heeft sinds de inschrijving op 11/09/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marlous Lazal & De Mannen van de Tango klinkt als: Astor Piazzolla, Adriana Varela, Jenny Arean. Het repertoire van Marlous Lazal & De Mannen van de Tango bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Marlous Lazal & De Mannen van de Tango krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Marlous Lazal & De Mannen van de Tango hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.