Mark Benjamin

  • Soloartiest   /   Zwolle
  • #Rap #Dancehall #Reggaeton
  • Klinkt als Kraantje pappie, Ronnie Flex, Lil Kleine, SFB, SBMG, Broederliefde, Bizzey, Leafs, Snelle, Josylvio, Esko, Jermainniffer, Partysquad,

Indicatie €150 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Mark Benjamin

Check beschikbaarheid
Mark Benjamin, Rap, Dancehall, Reggaeton soloartist

Mark Benjamin is een artiest die vanaf jongs af aan al bezig is met muziek. In de loop van de jaren heeft hij zijn talent in dansbare rap-muziek gevonden. Het laatste jaar heeft hij hard aan de weg getimmerd met het uitbrengen van een EP genaamd 'Ambience' die te beluisteren is via alle grote kanalen, deze EP-release ging gepaard met 2 clipreleases die op youtube te bewonderen zijn. Ook heeft Mark Benjamin verschillende toffe shows mogen doen voor o.a. Hedon en Bevrijdingsfestival Zwolle. Een optreden van Mark Benjamin wordt gekenmerkt als een energieke show met veel interactie met het publiek, de swingende klanken en sympathieke uitstraling maken het voor elk publiek weer een uitdaging om niet mee te dansen. De komende tijd gaan er nog veel singles komen en zal Mark Benjamin verder aan de weg timmeren.

Muziek

Entourage

Cup Erbij

Ambience

Reviews

Boek Mark Benjamin en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mark Benjamin, Rap, Dancehall, Reggaeton soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mark Benjamin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mark Benjamin

Mark Benjamin is een solo-artiest uit Zwolle. Mark Benjamin maakt vooral muziek in de genres Rap, Dancehall & Reggaeton. Mark Benjamin heeft sinds de inschrijving op 10/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mark Benjamin klinkt als: Kraantje pappie, Ronnie Flex, Lil Kleine, SFB, SBMG, Broederliefde, Bizzey, Leafs, Snelle, Josylvio, Esko, Jermainniffer, Partysquad, . Het repertoire van Mark Benjamin bestaat uit alleen eigen werk.

Mark Benjamin hanteert een richtprijs van €150 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.