Mariska Petrovic

  (3)
  • Soloartiest   /   Nijmegen
  • #Americana #Bluegrass #Wereldmuziek
  • Klinkt als Joni Mitchell, Emmylou Harris, Dolly Parton, Eva Cassidy, Stevie Nicks, Madeleine Peyroux, Abigail Washburn
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Mariska Petrovic

Check beschikbaarheid
Mariska Petrovic, Americana, Bluegrass, Wereldmuziek soloartist

Mariska Petrovic

Geboren te Nijmegen op 20 januari 1978, groeide op met Country muziek.
Na de Musicalopleiding bezocht zij Nashville en Austin Texas en deed auditie voor Dollywood (pretpark van Dolly Parton).
Mede-oprichtster van bluegrasstrio ‘Dolly, I beg your pardon’. Zij speelt naast gitaar en mandoline sinds kort ook banjo. Optreden en zingen voor anderen is wat zij het liefste doet.

Zij schrijft veel eigen nummers, waarin zij verschillende muziekstijlen mengt en experimenteert.

Muziek

The Bird & The Cage

Mountain Dream

What Can a Man do when he's...

Reviews

Door op 22/05/2017

Alles prima geregeld en uitstekend optreden

Door op 16/01/2017

Ik spreek uit ervaring. In alle opzichten waren het 3 zeer aangename optredens. De wisselwerking tussen Mariska en de andere 2 dames van Dolly I beg Your pardon is leuk om te zien; ze hebben er altijd zin in en beleven duidelijk plezier. Dat wordt ook gewaardeerd door het publiek. Er ontstaat dan een mooie wisselwerking tussen publiek en artiest. Vlotte songs afgewisseld met mooie rustige nummers. Dat was niet anders bij de optredens van Mariska Petrovic & The Fat Bastards en haar duo optreden met Dirk-Wim in 't Hof. Gelukkig verliep ook de communicatie over de zaken rondom de optredens steeds vlot en netjes (zowel per mail als per telefoon); dat is niet bij elke artiest een vanzelfsprekend feit. Ook komt Mariska haar afspraken steeds na. Samenvattend: kwalitatief een hoog niveau, communicatief uitstekend en betrouwbaar.

Door op 10/01/2017

Met een geheel eigen stijl en stemkleur brengt Mariska integer en liefdevol haar nummers ten gehore. Ze kleurt haar nummers met verschillende gitaren, zoekt professioneel de balans tussen versterkt en niet-versterkt spelen en wil hoe dan ook contact houden met het publiek.
Een oprecht musicus die weet wat ze wil en middels haar liedjes gepassioneerd de toehoorder raakt.

Contact

Mariska Petrovic, Americana, Bluegrass, Wereldmuziek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mariska

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mariska Petrovic

Mariska Petrovic is een solo-artiest uit Nijmegen . Mariska Petrovic maakt vooral muziek in de genres Americana, Bluegrass & Wereldmuziek. Mariska Petrovic heeft sinds de inschrijving op 15/12/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mariska Petrovic klinkt als: Joni Mitchell, Emmylou Harris, Dolly Parton, Eva Cassidy, Stevie Nicks, Madeleine Peyroux, Abigail Washburn. Het repertoire van Mariska Petrovic bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Mariska Petrovic krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Mariska Petrovic hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.