Jonkers & Merlot

  (4)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Country #Folk #Blues
  • Klinkt als Amsterdamse ontboezemingen
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Jonkers & Merlot

Check beschikbaarheid
Jonkers & Merlot, Country, Folk, Blues band

"Annelies Jonkers en Marie Merlot zijn twee buurmeisjes uit Amsterdam Oost die elkaar in hun gezamenlijke buurt-/stamkroeg hebben ontmoet. Ze schrijven hun tweestemmige ontboezemingen zowel in het Nederlands, Engels als Frans en begeleiden zichzelf op gitaar, piano en viool. Hun stemmen passen wonderbaarlijk goed bij elkaar en deze tweestemmigheid is dan ook één van duidelijke kenmerken van dit jonge duo.

Onlangs hebben ze hun eerste gezamenlijke nummers zelf opgenomen, op de EP Amsterdam. Nu reizen Jonkers & Merlot stad en land af om dit feest met eenieder te delen. Ze spelen op rondreizende festivals, bruiloften en in de gezelligste kroegen van Amsterdam. Laag underground of hoog in de lucht met uitzicht over hun geliefde stad; overal zetten ze een intieme sfeer neer waarbij iedereen zich snel thuis voelt. Komt het nu door het enthousiasme dat ze uitstralen of door de herkenbare teksten die ze schrijven?

Enkele bekende plaatsen waar ze al eerder te horen waren zijn bijvoorbeeld Pakhuis de Zwijger, Westergasfabriek, Madam en Noorderlicht in Amsterdam, De Lievelinge in Vuuren en De Kaaij in Nijmegen.”

Muziek

RSVP

Moving House Blues

Round

Reviews

Door op 14/05/2017

Meer dan fantastisch! Heel muzikaal, mooie stemmen en zeer verzorgd optreden. Daarnaast fijne communicatie met de dames, flexibel en nemen de tijd om goed mee te denken (ook buiten ons om met de ceremoniemeester voor een aantal verrassingen). Aanrader!!

Door op 04/11/2016

Het was een radiooptreden bij Omroep Zuidplas.
Jonkers en Merlot speelde 2 keer een set van 3 liedjes.
De liedjes vielen in de smaak bij de luisteraars.
Vooral hun prachtige samenzang viel op.
Verder zeer vriendelijke personen.
Wil je mooie muziek horen in bv je huiskamer heb je aan Jonkers en Merlot een leuke act.

Door op 02/10/2016

Jonkers & Merlot hebben een optreden gegeven in mijn radioprogramma Podium 107.1. Het team van mijn programma kijkt terug op een gezellige middag! Annelies en Marie zongen drie nummers waarin hun stemmen perfect op elkaar afgestemd leken te zijn. Er zat ook variatie in de songs qua stijl. Tijdens het interview vertelde het duo enthousiast over hun (nog) korte bestaan. Jonkers & Merlot zijn een aanrader!

Contact

Jonkers & Merlot, Country, Folk, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jonkers

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jonkers & Merlot

Jonkers & Merlot is een band uit Amsterdam. Jonkers & Merlot speelt muziek in de genres Country, Folk & Blues. Jonkers & Merlot heeft sinds de inschrijving op 22/03/2016 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jonkers & Merlot klinkt als: Amsterdamse ontboezemingen . Het repertoire van Jonkers & Merlot bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Jonkers & Merlot krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Jonkers & Merlot hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.