Maria Christina

  (1)
  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Soul #Blues #Jazz
  • Klinkt als Ouderwetse Jazz Standards (Etta James, Ella Fitzgerald, Roberta Flack, Ray Charles etc)
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Maria Christina

Check beschikbaarheid
Maria Christina, Soul, Blues, Jazz ensemble

Al jaren bevriend en al jaren muzikant. De leden van het Maria Christina Trio hebben afzonderlijk en met elkaar de nodige rock-, pop-, funk- en skamuziek gemaakt, en gaan nu back to the early 1930's: jazz.
Bij MC3 gaat het om mooie liedjes en liefde voor muziek...Dat is wat deze drie mensen bij elkaar drijft..
Maria Christina (Maike) Dubelaar is een van de frontvocalisten van funk collectief Pure Soul Power, heeft gestudeerd aan het Amsterdamse Conservatorium, Rogier Drinkenburg is de vaste bassist van doorgewinterde ska promintent Mark Foggo en tourt hiermee door heel Europa (heeft gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium ). Nieuwkomer in de muziek is onze Floris Muller op de piano, doorgaans doctor in de psychologie, maar bij ons bestudeert hij liever de toetsen :-)
We hebben inmiddels een vaste plek bij het restaurant Pompstation waar we regelmatig tijdens het diner spelen, een residentie bij Radio Waar Je Bij Moet Zijn, een maandelijks event in het Torpedo Theater en we spelen we ook uitzendingen van Literatuur Late Night in Den Haag. We spelen soms in andere bezettingen, bijvoorbeeld alleen zang en jazz gitaar (Botte Jellema) of worden vergezeld door routinier Paul Berding op saxofoon (o.a. Herman Brood). Stel je vragen graag!
!

Muziek

Pure soul power I'd rather ...

Fever in the livingroom

No Greater Love live bij Li...

Reviews

Door op 04/07/2016

Super optreden met een hele goeie sfeer! Met professionele muzikanten, weinig gedoe. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen.

Contact

Maria Christina, Soul, Blues, Jazz ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maike

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Maria Christina

Maria Christina is een ensemble uit Amsterdam. Maria Christina speelt muziek in de stijlen Blues, Jazz & Soul. Maria Christina heeft sinds de inschrijving op 15/04/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maria Christina klinkt als: Ouderwetse Jazz Standards (Etta James, Ella Fitzgerald, Roberta Flack, Ray Charles etc). Het repertoire van Maria Christina bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Maria Christina krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Maria Christina hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.