Margarita Castañeda - Sopraan

Indicatie €350 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Margarita Castañeda - Sopraan

Check beschikbaarheid
Margarita Castañeda - Sopraan, Chanson, Klassiek, Romantiek soloartist

Margarita Castañeda is een Colombiaanse sopraan. Recentelijk vertolkte zij de rol van Euridice (in Gluck's Orfeo ed Euridice) met de Nederlandse Reisopera. Verder zong zij de rollen van Papagena (The Magic Flute) in Wenen, Zerlina (Don Giovanni) in Weikersheim in Duitsland en Susanna (Le nozze di Figaro) in Wenen.

Margarita zong in vele galaconcerten en recitals in Oostenrijk, Brazilië, Zweden, Noorwegen, Colombia, Turkije, Nederland en Duitsland.

In 2014 behaalde ze haar studie met speciale onderscheiding aan de Universiteit voor Muziek en Performing Arts in Wenen bij zangdocent Claudia Visca. Margarita ontving daarnaast een fonds van Schola Cantorum Basiliensis Scholarship in Teatro Colon de Bogota en The Mazda Fundation for Arts and Science. Tevens werd ze uitgenodigd om deel te nemen in het Internationale Winter Festival of Music in Campos de Jordao in Brazilië.

Muziek

Spiel mir das Lied von Glüc...

Batti batti- Mozart

La rosa y el sauce - Guasta...

Reviews

Boek Margarita Castañeda - Sopraan en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Margarita Castañeda - Sopraan, Chanson, Klassiek, Romantiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Margarita

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Margarita Castañeda - Sopraan

Margarita Castañeda - Sopraan is een solo-artiest uit Amsterdam. Margarita Castañeda - Sopraan maakt vooral muziek in de genres Chanson, Klassiek & Romantiek. Margarita Castañeda - Sopraan heeft sinds de inschrijving op 03/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Margarita Castañeda - Sopraan klinkt als: Klassieke Musiek. Het repertoire van Margarita Castañeda - Sopraan bestaat uit covers en eigen werk.

Margarita Castañeda - Sopraan hanteert een richtprijs van €350 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.