Marcomusic

Indicatie €270 - €434

Stuur een persoonlijk bericht naar Marcomusic

Check beschikbaarheid
Marcomusic, Entertainment dj

Marcomusic

Bruiloft? Bedrijfsfeest? Verjaardag? Het maakt eigenlijk niets uit! De DJ’s van De Marco Polo Disco Sjo! staan altijd voor u klaar. Enthousiaste Marcomusic DJ’s met ruime ervaring en brede muziekkennis maken van De Marco Polo Disco Sjo! een graag geziene gast op elk feest. Van woonkamer tot buitenevenement. van 10 tot 1.500 personen. alleen geluid? of ook Licht? Laser, video, verlichte dansvloeren…. Karaoke, themafeesten…of juist heel chic en stijlvol? Bedenk het maar en wij zorgen ervoor! Wij beseffen als geen ander dat iedereen een eigen mening en voorkeur heeft op muziekgebied. Het is daarom dat wij altijd een persoonlijk gesprek met u houden, waarin we het verloop van de avond bespreken. Ook kunt u in dit gesprek aangeven wat uw muzikale voorkeuren zijn en u kunt uiteraard ook aangeven wat u NIET wilt horen. Kortom: uw wensen staan centraal op uw feest!

Reviews

Boek Marcomusic en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Marcomusic, Entertainment dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Marcomusic

Marcomusic is een DJ uit Geldrop. Marcomusic draait muziek in de stijlen Entertainment. Marcomusic heeft sinds de inschrijving op 26/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Marcomusic klinkt als: All-round. Het repertoire van Marcomusic bestaat uit alleen eigen werk.

Marcomusic hanteert een richtprijs van €270 - €434 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.