Maral & Daan

  • Band   /   Vlaardingen
  • #Coverband #Pop #Akoestisch
  • Klinkt als Rolf Sanchez, Queen, Danny Vera, Ed Sheeran
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Maral & Daan

Check beschikbaarheid
Maral & Daan , Coverband, Pop, Akoestisch band

VAN EEN GESPREKJE IN DE KROEG TOT OPTREDEN VOOR 10.000 MAN
Van een gesprekje in de kroeg tot optreden voor 10.000 man tijdens de Nieuwjaarsduik in Zandvoort: Maral & Daan hebben dit voor elkaar gebokst door hun hart te volgen en vol passie voor de muziek te gaan.

De twee vrienden zijn er voor de gevoelige snaar, maar ook voor het feestgebaar. Ze gaan ieder optreden voor een glimlach bij het publiek, een dansje én natuurlijk het ongegeneerd meezingen met bekende nummers. Deze twee weten hoe ze van ieder optreden weer een onvergetelijke avond moeten maken.

Door alle kansen van de afgelopen tijd zijn Maral & Daan enorm gegroeid. ‘Groeien is bloeien’ is hoe ze het noemen. Inmiddels hebben ze al een indrukwekkend aantal optredens op hun naam staan en hebben ze zelfs twee singles uitgebracht. De 3e single is in de maak. Performen en muziek maken is wat het duo het liefste doet. Een Spaanse avond of toch liever je favoriete Engelstalige oldtimers? Bij Maral & Daan is alles mogelijk! De twee performen in veel verschillende genres én in veel verschillende talen.

Muziek

Hey Baby (Nieuwjaarsduik)

Maral & Daan - Love of my L...

Dura (Spaans)

Foto's

Reviews

Boek Maral & Daan en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Maral & Daan , Coverband, Pop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - D

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Maral & Daan

Maral & Daan is een band uit Vlaardingen. Maral & Daan speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Akoestisch. Maral & Daan heeft sinds de inschrijving op 09/06/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maral & Daan klinkt als: Rolf Sanchez, Queen, Danny Vera, Ed Sheeran. Het repertoire van Maral & Daan bestaat uit covers en eigen werk.

Maral & Daan hanteert een richtprijs van €400 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.