Mad Lee (And The Mothercovers)

  • Band   /   Hoorn NH
  • #Rock #Pop #Punk
  • Klinkt als Bon jovi, Franz Ferdinand, Proclaimers, Brian Adams, Blink 182, Deep Purple, Madonna, Avril Lavigne, Fratellis, Police, Blur, Jet, Wolfmother, Aerosmith, Kaiser Chiefs, Acdc, Cranberries, Lit, Beatles, Green Day, No Doubt, Pink,

Indicatie €599 - €1199

Stuur een persoonlijk bericht naar Mad Lee (And The Mothercovers)

Check beschikbaarheid
Mad Lee (And The Mothercovers), Rock, Pop, Punk band

MAD LEE:

Een compleet festival door één band.

Stel je voor je staat in een feestcafé. Maar dan met gitaar muziek. Ieder nummer is een meezinger en/ of meespringer. En nee, er staat geen DJ. Maar een 4 koppige band die het in zijn mars heeft om de tent compleet op z’n kop te zetten.

Dat is Mad Lee.

Het idee tot deze band kwam tot stand na het bezoeken van meerdere pop/ rock festivals. Alle bandleden hebben al geruime ervaring in het reguliere coverwerk en zagen het licht. Hoe mooi een solo van een gitarist ook is, of hoe heerlijk die drummer zijn eigen solo vindt, het merendeel van het publiek zit er eigenlijk niet op te wachten. En dat de bassist Gerrit-Jan Klaasenberg uit Suppelerveen is, boeit ook niemand.

Wij hebben de headliners van Pinkpop, Lowlands, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter, Rock am Ring en velen anderen bij elkaar gegrepen, op een hoop gegooid, uitgesorteerd, verkort en geven deze nu in een spetterende non-stop live show terug aan wie dat maar wilt! Geen geleuter, maar muziek!

Ideaal voor zowel de boeker als de bezoeker, doordat de hits zich in rap tempo opvolgen hoef je nergens anders meer heen. Behalve zo nu en dan naar de bar.

Muziek

Demo deel 1

demo deel 2

demo deel 3

Reviews

Boek Mad Lee (And The Mothercovers) en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mad Lee (And The Mothercovers), Rock, Pop, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mad

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mad Lee (And The Mothercovers)

Mad Lee (And The Mothercovers) is een band uit Hoorn NH. Mad Lee (And The Mothercovers) speelt muziek in de genres Rock, Pop & Punk. Mad Lee (And The Mothercovers) heeft sinds de inschrijving op 17/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mad Lee (And The Mothercovers) klinkt als: Bon jovi, Franz Ferdinand, Proclaimers, Brian Adams, Blink 182, Deep Purple, Madonna, Avril Lavigne, Fratellis, Police, Blur, Jet, Wolfmother, Aerosmith, Kaiser Chiefs, Acdc, Cranberries, Lit, Beatles, Green Day, No Doubt, Pink, . Het repertoire van Mad Lee (And The Mothercovers) bestaat uit alleen covers.

Mad Lee (And The Mothercovers) hanteert een richtprijs van €599 - €1199 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.