Mad Dogs & Englishmen

Indicatie €1500 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Mad Dogs & Englishmen

Check beschikbaarheid
Mad Dogs & Englishmen, Tributeband, Pop, Rock band

Tribute to Joe Cocker!
De in Sheffield geboren zanger met zijn karakteristieke rauwe stem, die op 22 december 2014 overleed, liet een enorm scala aan nummers na, dat uit alle muzikale windstreken afkomstig is. Zijn muzikale leven strekt zich uit over ruim 50 jaar.
Moeilijk te vatten in één avond. Toch doet Mad Dogs & Englishmen een uitstekende poging. Een band die bestaat uit geweldige muzikanten die in vele projecten en bands hun kwaliteiten hebben bewezen, en de ‘Cocker spirit’ op de juiste manier weten neer te zetten.
Aangevoerd door een zanger die bewezen heeft, zijn illustere voorbeeld te begrijpen en hem op een eervolle manier te vertolken. Aangevuld met een 3-tal soulstemmen als backing vocals, waar Joe Cocker ook bekend om stond: zonder backing, geen Joe Cocker nummer!
De rocknummers uit Joe’s beginjaren én zijn latere soulvolle interpretaties van bekend materiaal wisselen elkaar af in een show die herkenbaar én zeer dansbaar is. Een terechte ode aan één van ’s werelds grootste zangers!

Muziek

Cry Me A River

Have A Little Faith In Me

Could You Be Loved

Reviews

Boek Mad Dogs & Englishmen en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mad Dogs & Englishmen, Tributeband, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arnold

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mad Dogs & Englishmen

Mad Dogs & Englishmen is een band uit Hoorn. Mad Dogs & Englishmen speelt muziek in de genres Tributeband, Pop & Rock. Mad Dogs & Englishmen heeft sinds de inschrijving op 11/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mad Dogs & Englishmen klinkt als: Joe Cocker. Het repertoire van Mad Dogs & Englishmen bestaat uit alleen covers.

Mad Dogs & Englishmen hanteert een richtprijs van €1500 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.