Machine Makes Man

  • Band   /   Den Haag
  • #Rock #Alternatief #Pop
  • Klinkt als Jack White, Muse, QOTSA, Soundgarden, de Staat.

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Machine Makes Man

Check beschikbaarheid
Machine Makes Man, Rock, Alternatief, Pop band

Eerst diepe basgrooves en smerende gitaren op een spijkerbed van kolossale drums, dan weer laid-back en cool met etherische akkoorden. Robin Brock brengt zijn verhalen met bewerende en krachtige stem. Rick Kuyper geeft de drums er zo van langs dat je je afvraagt of dat strafbaar moet zijn, terwijl Nikkie Freeke onverbiddelijk nekbrekende grooves speelt. Remco Visker stuwt, piept en kraakt koorddansend over het podium met zijn gitaar.

In twee jaar tijd is MMM (Machine Makes Man) uitgegroeid van een ‘side-project’ tot een niet te missen band die mokerharde riffs brengt, maar wel met een mond vol bubblegum. Uit de hand lopen is iets wat gebeurd als Brock, Freeke en Kuyper in de buurt zijn en na drie jaar groeide MMM uit zijn jasje. De toevoeging van Visker zorgt voor meer power, meer vrijheid en meer hoofdpijn de volgende ochtend.

Na succesvolle optredens door heel Nederland en de release van ‘Tough Talk Hit Machine’ en ‘Drummer’ trok MMM zich terug om (nu versterkte door gitarist Remco Visker) in het geheim te werken aan nieuwe songs. MMM wil altijd beter, altijd verder en altijd nieuwer.

“vanaf minuut één veranderd Machine Makes Man de Zwarte Ruiter in een heuse rocktempel en mag het publiek zich opmaken voor een daverende set.”

“De volumeknop staat op 11 en het publiek wordt steeds dichter- en dichterbij gelokt.”

Muziek

What You Want LIVE (2019)

Drummer

Tough Talk Hit Machine

Reviews

Boek Machine Makes Man en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Machine Makes Man, Rock, Alternatief, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nikkie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Machine Makes Man

Machine Makes Man is een band uit Den Haag. Machine Makes Man speelt muziek in de genres Rock, Alternatief & Pop. Machine Makes Man heeft sinds de inschrijving op 10/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Machine Makes Man klinkt als: Jack White, Muse, QOTSA, Soundgarden, de Staat.. Het repertoire van Machine Makes Man bestaat uit alleen eigen werk.

Machine Makes Man hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.