Maatvol

  • Band   /   Utrecht
  • #Coverband #Nederpop #Tributeband
  • Klinkt als Blof, De Dijk, Van Dik Hout, Doe Maar, Ramses Shaffy, Het Goede Doel, Andre Hazes, Edwin Evers, Frank Boeijen, Marco Borsato

Indicatie €1000 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Maatvol

Check beschikbaarheid
Maatvol, Coverband, Nederpop, Tributeband band

Ons repertoire bestaat uit de allerbeste Nederlandse pop- en rock- nummers van de afgelopen decennia, aangevuld met recente hits. Een feest van herkenning voor jong en oud.

Maatvol speelt groots op festivals, intiem in de kroeg en zelfs akoestisch, maar altijd krijgt het publiek dé ultieme Nederpop-beleving.

Tributes
Naast onze avondvullende optredens met nummers van verschillende artiesten, spelen we ook twee tribute sessies van elk ca. 5 kwartier. Onder de noemers 'MaatVol BLUFT' en 'MaatVol Doet Maar' kruipen we in de in de huid van resp. BLØF en Doe Maar. De allermooiste meezingers van deze geweldige bands!

Muziek

Maatvol_Alles is liefde_Blof

Maatvol_De wereld_The Scene

Maatvol_'t Dondert en 't bl...

Reviews

Boek Maatvol en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Maatvol, Coverband, Nederpop, Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joost

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Maatvol

Maatvol is een band uit Utrecht. Maatvol speelt muziek in de genres Coverband, Nederpop & Tributeband. Maatvol heeft sinds de inschrijving op 16/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maatvol klinkt als: Blof, De Dijk, Van Dik Hout, Doe Maar, Ramses Shaffy, Het Goede Doel, Andre Hazes, Edwin Evers, Frank Boeijen, Marco Borsato. Het repertoire van Maatvol bestaat uit alleen covers.

Maatvol hanteert een richtprijs van €1000 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.