Maarten Regtien

Indicatie €300 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Maarten Regtien

Check beschikbaarheid
Maarten Regtien, Jazz, Modern klassiek, Piano show soloartist

"Zo fraai klonk die vleugel zelden, in de Oude Blasius. Pianist Maarten Regtien liet de Yamaha C7 prachtig tot zijn recht komen, in zijn streekmarktconcert van zaterdag 7 september. In een heerlijk uurtje improvisatie in de traditie van de jazzpianist Keith Jarrett.

Tussen twee langere improvisaties lichtte Regtien zijn improviseren toe. Verhelderend en leerzaam! Hij nam zijn uiterst belangstellende publiek mee in een avontuur van verstilling en eruptie, swing en ritmiek, meditatie en opwekking. Een rondtocht langs veel menselijke emoties en gedachten.

Wat verrassend en attent dat Maarten Regtien afsloot met een dynamische klassieker van 'onze' Enschedese prijswinnende pianist Jasper van 't Hof. Ja, hij bracht in dit recital zijn concertgangers momenten van muzikaal geluk. De herinnering daaraan blijft!"

De piano solo concerten van jazz-pianist en klassiek-componist Maarten Regtien bestaan volledig uit vrije improvisaties.

De (huidige) muzikale stijl is te beschrijven als een crossover tussen jazz en modern klassiek. Op de cd "Tiger Lion Garuda Dragon" (2013) zijn invloeden van componisten als Olivier Messiaen, Charles Ives, Daj Fujikura en Conlon Nancarrow onmiskenbaar. Beluister de live opnames op Youtube

Muziek

Encore - Piano solo live, A...

DRAGON - Piano solo live - ...

Denali Mountain View

Reviews

Boek Maarten Regtien en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Maarten Regtien, Jazz, Modern klassiek, Piano show soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Maarten Regtien

Maarten Regtien is een solo-artiest uit Haarlem. Maarten Regtien maakt vooral muziek in de genres Jazz, Modern klassiek & Piano show. Maarten Regtien heeft sinds de inschrijving op 01/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Maarten Regtien klinkt als: Maarten Regtien. Het repertoire van Maarten Regtien bestaat uit alleen eigen werk.

Maarten Regtien hanteert een richtprijs van €300 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.