Lynn Mae solo

  (3)
  • Soloartiest   /   Amsterdam / Zandvoort
  • #Jazz #Soul #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Lynn Mae, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Diana Krall, Randy Crawford, Sam Cooke
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Lynn Mae solo

Check beschikbaarheid
Lynn Mae solo, Jazz, Soul, Rock 'n Roll soloartist

Zangeres Lynn Mae brengt klassiekers uit de fifties & sixties en eigen nummers met een persoonlijk verhaal. Zeer geschikt voor uw verjaardagsfeest, huiskamerconcerten, maar ook voor uw bruiloft, trouwfeest, bedrijfsevent, als achtergrond, in horecagelegenheden, etc. Op verzoek kunnen er ook nummers ingestudeerd worden. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Muziek

Live The Life You Love - Ly...

A Sunday Kind of Love - cov...

When You Were Around - Lynn...

Reviews

Door op 29/12/2019

Het contact met Lynn Mae is perfect.
In de weken vooraf naar het optreden toe is meer meermalen contact geweest. Lynn Mae is heel toegankelijk en er was direct een klik. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Zo leek het op de avond van onze 40 jarige bruiloft of er een bekende stond te zingen. Wat we hebben afgesproken is ook perfect door Lynn Mae uitgevoerd. Ze voel de sfeer in de zaal perfect aan. Ons feestje is mede door Lynn Mae een groot succes geworden. Onze gasten waren allemaal heel enthousiast over de optredens. Elke sessie had Lynn Mae een bij passend outfit aan. Een feest om naar te kijken en te luisteren. Wij denken Lynn Mae nog weer terug te zien, gezien het aantal contact kaartjes die onze gasten hebben mee genomen. Wij raden iedereen die een artiest zoekt in deze genre om op Gigstarter naar Lynn Mae te zoeken en te luisteren.

Lynn May
Wij willen je heel hartelijk bedanken voor het mede succesvol maken van onze bruiloft.
Jacqueline en Dick

Door op 25/09/2019

We hebben Linda voor een half uurtje ingehuurd als verrassing voor mijn ouders verjaardag feest . Alles verliep heel soepel door Linda en ze Is heel leuk naar t publiek maar vooral naar de jarigen toe . Ze waren enorm blij verrast ! En natuurlijk zong ze de sterren van de hemel !

Door op 09/04/2019

Lynn Mae, een dijk van een stem en een lust voor het oog!

Zowel tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest in de vorm van een walking dinner als op een bedrijfsfeestje heeft Lynn Mae de avonden weten om te toveren tot een uniek muzikaal festijn. Ze begint, straalt, en neemt de luisteraars mee naar de muziek van de jaren 50-60. Met zwart-wit foto's van haar favorits leidt ze haar liedjes in die ze gaat vertolken. Soul, blues en pop. Het hoogtepunt van haar act is de presentatie van haar eigen song.... ze weet precies de goede personen uit het publiek te kiezen, om dit nummer te vertolken. Geraffineerd, speels en sexy met precies de goede toon. Lynn Mae wist de aandacht goed te vangen en vast te houden.

Bij ons zong ze met tape omdat de pianist niet kon. Geen punt, Lynn Mae vult de zaal met gemak in haar eentje.
Ze reageert snel en accuraat, denkt mee. Kortom een fijn persoon om mee samen te werken.

Contact

Lynn Mae solo, Jazz, Soul, Rock 'n Roll soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Linda

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lynn Mae solo

Lynn Mae solo is een solo-artiest uit Amsterdam / Zandvoort. Lynn Mae solo maakt vooral muziek in de genres Jazz, Soul & Rock 'n Roll. Lynn Mae solo heeft sinds de inschrijving op 08/04/2019 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lynn Mae solo klinkt als: Lynn Mae, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Diana Krall, Randy Crawford, Sam Cooke. Het repertoire van Lynn Mae solo bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lynn Mae solo krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Lynn Mae solo hanteert een richtprijs van €300 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.