Lynn Mae duo

  (4)
  • Ensemble   /   Amsterdam
  • #Jazz #Soul #Pop
  • Klinkt als Lynn Mae, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Diana Krall, Randy Crawford, Sam Cooke, Olivia Newton John, Shocking Blue
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Lynn Mae duo

Check beschikbaarheid
Lynn Mae duo, Jazz, Soul, Pop ensemble

Zangeres Lynn Mae brengt, in solo en duo-vorm, klassiekers uit de fifties & sixties, ultieme tijdloze guilty pleasures in een jazzy jasje en eigen nummers met een persoonlijk verhaal. Zeer geschikt voor bruiloft, bedrijfsevents, huiskamerconcerten, maar ook in horecagelegenheden op de voor- of achtergrond. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Muziek

When You Were Around - Lynn...

You Gotta Live The Life You...

Sunday Kind of Love - Etta ...

Reviews

Door op 25/08/2019

Fantastisch duo. Lynn is een topzangeres, die op enthousiaste en professionele wijze een geweldige sfeer op al onze gasten wist over te brengen.
We zullen haar voor een volgend feest zeker weer vragen!

Door op 09/04/2019

Lynn Mae, een dijk van een stem en een lust voor het oog!

Zowel tijdens ons 25-jarig huwelijksfeest in de vorm van een walking dinner als op een bedrijfsfeestje heeft Lynn Mae de avonden weten om te toveren tot een uniek muzikaal festijn. Ze begint, straalt, en neemt de luisteraars mee naar de muziek van de jaren 50-60. Met zwart-wit foto's van haar favorits leidt ze haar liedjes in die ze gaat vertolken. Soul, blues en pop. Het hoogtepunt van haar act is de presentatie van haar eigen song.... ze weet precies de goede personen uit het publiek te kiezen, om dit nummer te vertolken. Geraffineerd, speels en sexy met precies de goede toon. Lynn Mae wist de aandacht goed te vangen en vast te houden.

Bij ons zong ze met tape omdat de pianist niet kon. Geen punt, Lynn Mae vult de zaal met gemak in haar eentje.
Ze reageert snel en accuraat, denkt mee. Kortom een fijn persoon om mee samen te werken.

Door op 08/03/2019

Voor het 30-jarig jubileum van mijn ouders hadden mijn broers en ik een verrassingsfeest georganiseerd. Tijdens dit feest leek het ons leuk om een solo optreden met soul en jazz nummers erbij te hebben, zowel op de achtergrond als met de voetjes van de vloer. Via via kwam ik bij Lynn terecht en het contact was meteen goed! Lynn handelt snel, is goed te vertrouwen wat afspraken betreft en heeft een geweldige stem! Ze is niet bang om even van het podium af te stappen en door het publiek heen te lopen om iedereen bij het optreden te betrekken. Voor een volgend feest ga ik haar zeker weer benaderen en aanraden bij familie en vrienden!

Contact

Lynn Mae duo, Jazz, Soul, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Linda

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lynn Mae duo

Lynn Mae duo is een ensemble uit Amsterdam. Lynn Mae duo speelt muziek in de stijlen Jazz, Soul & Pop. Lynn Mae duo heeft sinds de inschrijving op 28/02/2019 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lynn Mae duo klinkt als: Lynn Mae, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Diana Krall, Randy Crawford, Sam Cooke, Olivia Newton John, Shocking Blue. Het repertoire van Lynn Mae duo bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lynn Mae duo krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Lynn Mae duo hanteert een richtprijs van €300 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.