Lukez Mazalino

  • DJ   /   Lisse
  • #House #Disco #Soul
  • Klinkt als Gregor Salto Real el Canario 80's 90's 00's Classics Top40 Pop D-Rashid Sunnery James & Ryan Marciano Wipneus & Pim

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Lukez Mazalino

Check beschikbaarheid
Lukez Mazalino, House, Disco, Soul dj

Mijn naam is Luuk Bouwmeester en ik draai al meer dan 15 jaar onder de naam Lukez Mazalino. Ik ben begonnen met het draaien van (Deep/Latin)House en sinds een paar jaar draai ik ook danceclassics uit de jaren 80's, 90's en 00's. DJ'en is mijn grootste hobbie. Mijn doel is altijd om iedereen op de dansvloer te krijgen, of het nu gaat om 5 of 500 mensen, dat maakt mij totaal niet uit. Ik krijg vaak complimenten over mijn enthousiasme achter de draaitafels, wat erg aanstekelijk werkt.

Regelmatig wordt ik ondersteund door mijn broer Mark, welke met de microfoon in de hand het publiek vermaakt. Wat wij dan neerzetten is iets wat lijkt op Wipneus en Pim. Ik draai de muziek en Mark verzorgd allerlei spellen. Dit kan uiteenlopen van een simpele stoelendans tot dancebattles tussen groepjes. Uiteraard kunnen wij dit aanpassen naar uw wensen!

Kortom, ik doe er alles aan om uw evenement tot een waar succes te laten eindigen!

Muziek

80's/90's/00's LiveMix

House LiveMix

Reviews

Lukez Mazalino heeft nog geen reviews.

Contact

Lukez Mazalino, House, Disco, Soul dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Luuk

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lukez Mazalino

Lukez Mazalino is een DJ uit Lisse. Lukez Mazalino draait muziek in de stijlen House, Disco & Soul. Lukez Mazalino heeft sinds de inschrijving op 10/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lukez Mazalino klinkt als: Gregor Salto Real el Canario 80's 90's 00's Classics Top40 Pop D-Rashid Sunnery James & Ryan Marciano Wipneus & Pim. Het repertoire van Lukez Mazalino bestaat uit alleen covers.

Lukez Mazalino hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.