Lost my Keyz Pianoshow

  (1)
  • Band   /   Nederland
  • #Coverband
  • Klinkt als 100% Interactieve verzoekjes show!
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Lost my Keyz Pianoshow

Check beschikbaarheid
Lost my Keyz Pianoshow, Coverband band

Lost my Keyz Pianoshow:

Lost my Keyz is een pianoshow die je nog lang bij blijft. Messcherpe humor en 100% interactief terwijl er op muzikaliteit niet ingeleverd wordt. Lost my Keyz speelt bovenal echt nog de verzoekjes van het aanwezige publiek terwijl veel andere pianoshows vaak een standaard show afdraaien.

De muzikanten van Lost my Keyz zijn bekend van de grote pianobars in Nederland zoals Crazy Piano's in Scheveningen en de L!ve bars in Tilburg, Amsterdam en Alkmaar. Ook waren ze gedurende 3 jaar de huisband in de populairste apres ski bar in Oostenrijk.

De basis van Lost my Keyz is een pianist/zanger achter een mooie vleugel en een drummer/zanger. Deze basisbezetting is naar gelang uit te breiden met bijvoorbeeld een gitarist, saxofonist en of een zangeres.

Wat kost dat?

Duo bezetting inclusief licht en geluid tot 75 personen, max 3 sets van 45 minuten: 895.-
Trio bezetting (extra sax, gitaar of zangeres) inclusief licht en geluid tot 75 personen, max 3 sets van 45 minuten: 1300,-
Grotere licht en geluidsset tot 350 personen: 450.-

Muziek

Rock'n roll medley

I gotta feeling

Even aan mijn moeder vragen

Reviews

Door op 06/09/2018

Lost my Keyz maken een superfeest. Ze spelen in op het publiek en op de gebeurtenissen, adrem, met een dosis humor en ze hebben een hele brede kennis van ongeveer alle muziekgenres die er zijn.
Tevens klinkt het als een klok en spat het enthousiasme ervan af! Wij zijn nog steeds superblij dat wij ze op ons feest hebben gehad en wij raden het iedereen aan!!

Contact

Lost my Keyz Pianoshow, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lost my Keyz Pianoshow

Lost my Keyz Pianoshow is een band uit Nederland. Lost my Keyz Pianoshow speelt muziek in de genres Coverband. Lost my Keyz Pianoshow heeft sinds de inschrijving op 06/06/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lost my Keyz Pianoshow klinkt als: 100% Interactieve verzoekjes show! . Het repertoire van Lost my Keyz Pianoshow bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Lost my Keyz Pianoshow krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Lost my Keyz Pianoshow hanteert een richtprijs van €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.